Відповідь: Тексти улюблених пісень дякую. неуважна... дуже часто мені ця пісня в голові крутиться. то буду співати
Відповідь: Тексти улюблених пісень Ты меня на рассвете разбудишь, Проводить необутая выйдешь. Ты меня никогда не забудешь, Ты меня никогда не увидишь Заслонивши тебя от простуды, Я подумаю: боже всевышний, Я тебя никогда не забуду, Я тебя никогда не увижу. Не мигают, слезятся от ветра Безнадежные карие вишни, Возвращаться - плохая примета, Я тебя никогда не увижу. И качнутся бессмысленной высью Пара фраз, залетевших отсюда: Я тебя никогда не забуду, Я тебя никогда не увижу. Я тебя никогда не забуду, Я тебя никогда не увижу.
Відповідь: Тексти улюблених пісень Алексей Хвостенко Анри Волохонский Конь унес любимого Спой мне, лебедь, птица белая, Как его я люблю. Спой мне птица-лебедь белая, Как его я люблю. Улетел он птицей-лебедем, кого я так люблю. Белым снегом, белым лебедем, кого я так люблю. Кони-лебеди под парусом, над волнами луна. Вон летят они под парусом, а над ними луна. Конь летел, как птица палая, в далекую страну. Улетела птица радости в далекую страну. Конь унес любимого в далекую страну. Милого-любимого в далекую страну. Шлем его серебряный далекий, как луна. Белая, безмолвная, холодная луна. Только знала птица белая, как его я люблю. Только пела птица белая, как его я люблю. Ну, так пой мне птица белая, как его я люблю. Вечно пой мне птица белая, как его я люблю. Конь, конь, конь унес любимого в далекую страну, В далекую страну. Конь, конь, конь унес любимого в далекую страну, В далекую страну.
Відповідь: Тексти улюблених пісень В’ячеслав Хурсенко «Соколята» Крутилось пір’я на вітру і я згадав негоду ту В яку мене моя любов покинула Виймали жало із грудей очата двох моїх дітей І вся моя любов на них рікою хлинула. Зростають у гніздечку соколята О Боже, ти за все мене прости О як я їх не хочу відпускати У простори юнацької мети. В роках моїх така велика сила Та долю не затримати нічим Сини мої, візьміть мої вітрила Та й батька не забудьте поміж тим. Я спав роками у вогні Біда сивіла на мені І тільки мати у селі в сльозах журилася А я синочків обіймав і сам у себе запитав О, де ж ти наша доля забарилася? Зростають у гніздечку соколята О Боже ти за все мене прости О як я їх не хочу відпускати У простори юнацької мети. В роках моїх така велика сила Та долю не затримати нічим Сини мої, візьміть мої вітрила Та й батька не забудьте поміж тим. Крутилось пір’я на вітру і я згадав негоду ту В яку мене моя любов покинула Виймали жало із грудей очата двох моїх дітей І вся моя любов на них рікою хлинула...
Відповідь: Тексти улюблених пісень Чорна Гора Виконавець: Вася Club Слова і музика: Василь Гонтарський Стиль: Рок Слухати: тут Чорне море, Чорне море, гей! Гарне море, гарне море, гей, гей! Чорне море, гарне море, а все єдно Чорна Гора, Неня моя Чорна Гора, гей, гей, гей! Ніхто не зна, ніхто не зна, гей, гей! Де сховався месяц не зна, гей, гей! Гей, стріляй моя рушниця, щоб почула моя киця, Неня моя Чорна Гора, гей, гей, гей! Гей, стріляй моя рушниця, щоб почула молодиця, Неня моя Чорна Гора, гей, гей, гей! Чекай куме, чекай куме, гей, гей! Курнєм куме, курнєм куме, гей, гей! Тіто-мріто, марґаріто, ми із кумом два бандіта, Знає неня Чорна Гора, гей, гей, гей! Тіто-мріто, марґаріто, ми із кумом два бандіта, Знає неня Чорна Гора, гей, гей, гей! Чуєш Іване, мій сине, гей, гей! З полонини пісня лине, гей, гей! Я ніколи і нікому не віддам рідного дому, Знає неня Чорна Гора, гей, гей, гей! Я нікому і ніколи не віддам ці гори-доли Знає неня Чорна Гора!..
Відповідь: Тексти улюблених пісень і 160 і тепер вже 207 ітого Чорна гора - 3 рази в темі :D:D:D:D:D:D:D:D можна справедливо назвати найпопулярнішою піснею!
Відповідь: Тексти улюблених пісень Vivre sa vie Laissez l'amour à ceux qui s'aiment Laissez l'enfance à nos enfants Qu'ils vivent leurs rêves Pour être un jour plus grands Y'a trop de larmes, personne n'entend Laissez le temps pour devenir Laissez une chance à cet avenir Les gestes, les regards faut se donner Un peu d'amour à nos idées Et vivre sa vie Plus fort la sienne Mieux qu'une autre à demi Vivre sa vie Quoi qu'il advienne Si c'est écrit Vivre sa vie Laissez le jour pour qu'il se lève Une fois encore dans la lumière Laissez aux étoiles, garder les absents Faut tant d'amour pour être grand Se laisser croire qu'on peut y croire Et juste continuer son histoire Se croire immortel, qui sait au ciel Si les anges n'ont pas de modèles Et vivre sa vie Plus fort la sienne Mieux qu'une autre à demi Vivre sa vie Qu'on s'en souvienne Avant d'être partis Vivre sa vie Plus fort la sienne Mieux qu'une autre à demi Vivre sa vie Quoi qu'il advienne Si c'est écrit Vivre sa vie Vivre sa vie
Відповідь: Тексти улюблених пісень Мне приснилось небо Лондона В нём приснился долгий поцелуй Мы летели вовсе не держась Кто же из нас первый упадет Вдребезги на Тауэрский мост... Утром... Я узнаю утром Ты узнаешь позже Этих слов дороже Ничего и нет Без таких вот звоночков, Я же зверь-одиночка Промахнусь... вернусь ночью Не заметит никто Всё тот же зверь-одиночка Я считаю шажочки до последней до точки Побежали летать Мне приснилось небо Лондона В нём приснился долгий поцелуй Мы гуляли там по облакам Притворились Лондонским дождем Моросили вместе на асфальт... Утром... Я узнаю утром Ты узнаешь позже Этих слов дороже Ничего и нет Без таких вот звоночков, Я же зверь-одиночка Промахнусь... вернусь ночью Не заметит никто Всё тот же зверь-одиночка Я считаю шажочки до последней до точки Побежали летать Без таких вот звоночков, Я же зверь-одиночка Промахнусь... вернусь ночью Не заметит никто Всё тот же зверь-одиночка Я считаю шажочки до последней до точки Побежали летать
Відповідь: Тексти улюблених пісень Наутілус Помпіліус Негодяй и ангел Негодяй и ангел сошлись как-то раз За одним и тем же столом. Негодяю пришло четыре туза, А ангел остался с валетом. И он отстегнул свои крылья от плеч И бросил на зелень сукна; И небо с улыбкой смотрело на них Сквозь муть и плесень стекла. Негодяй засунул крылья в карман И понес их сдавать в ломбард. И на эти деньги купил себе Колоду крапленых карт. Возвратился назад и ему предложил Снова поставить на кон, А небо украдкой смотрело на них Из-за высоких окон. Все кончилось так, как должно было быть - У сказок счастливый конец. Дракон умирает, убитый копьем, Царевна идет под венец. Негодяй торгует на рынке пером И пухом из ангельских крыл. А ангел летит высоко-высоко Такой же крылатый, как был. Какая у этой басни мораль? А морали нет никакой. Один родился рогатым, но Пернатым родился другой. И каким ты был, таким и умрешь, Видать ты нужен такой Небу, которое смотрит на нас С радостью и тоской
Відповідь: Тексти улюблених пісень Океан Ельзи Пташка Не співай для мене так Я не зможу відійти І не зможу приспати Всіх думок своїх Не співай для мене так Як то можеш тільки ти Твоя безмежна Але не для всіх Приспів: Лети, моя пташко, у своє небо Як не можеш ти без нього та й лети Лети, моя пташко, може й так треба Та все далі, далі, далі я і ти Заспівай для мене так Як то вмієш тільки ти І не бійся за мене Як не як, але свій Тільки квіти на вікні Залишаються мені Тихо сплять на світанні От лиш колір чужий Приспів: Лети, моя пташко, у своє небо Як не можеш ти без нього та й лети Лети, моя пташко, може й так треба Та все далі, далі, далі я і ти
Відповідь: Тексти улюблених пісень Океан Ельзи "Без бою" Вступ. Шо ж це я, шо ж це я не зумів Зупинитися вчасно, все ясно Зі мною тепер і назавжди, пізно не йти Не йди від мене Я налию собі, я налию тобі вина А хочеш із медом Хто ти є? - Ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є? - Ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі, кличуть, хочуть мене Ведуть за собою Хто ти є? Й ким би не була ти Приспів: Я не здамся без бою Я не здамся без бою Шо ж це я, шо ж це я не зумів Зупинити себе, тебе... Сьогодні Сьогодні так вив, без тебе сумую Сумую без тебе, накинь шось на себе Я налию собі, я налию тобі вина А хочеш із медом Хто ти є? - Ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є? - Ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі, кличуть, хочуть мене Ведуть за собою Хто ти є? Й ким би не була ти Приспів: Я не здамся без бою Я не здамся без бою Програш(вокаліз): Я налию собі, я налию тобі вина А хочеш із медом Хто ти є? - Ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є? - Ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі, кличуть, хочуть мене Ведуть за собою Хто ти є? Й ким би не була ти Приспів: Я не здамся без бою Я не здамся без бою Я не здамся без бою
Відповідь: Тексти улюблених пісень в мене ася та на роботі і я її номера не памнєтаю...:shy: я вам електронку свою скину в ПП. можна?
Відповідь: Тексти улюблених пісень О! Понравилось. ВНИМАНИЕ! По-русски!!! ОБЕРЕЖНО!!! http://gellon.net/ prik/7/Gift.htm
Відповідь: Тексти улюблених пісень Don't Give Up вик.: Peter Gabriel & Kate Bush [youtube]Kl1rRxG251s[/youtube] In this proud land we grew up strong we were wanted all along I was taught to fight taught to win I never thought I could fail. No fight left or so it segms I am a man whose dreams have all deserted I've changed my face I've changed my name But no one wants you when you lose. Don't give up - 'cause you have friends Don't give up - you're not beaten yet Don't give up - I know you can make it good. Though I saw it all around never thought that I could be affected Thought that we'd be last to go it is so strange the way things turn. Drove the night toward my home the place that I was Dorn on the lakeside As daylight broke I saw the earth the trees had burned down to the ground. Don't give up - you still have us Don't give up - we don't need much of anything Don't give up 'cause somewhere there's a place where we belong. Rest your head you worry too much it's going to be alright. When times get rough you can fall back on us Don't give up please don't give up! Got to walk out of here I can't take anymore Going to stand on that bridge keep my eyes down below. Whatever may come and whatever may go - That river's flowing that river's flowing. Moved on to another town tried hord to settle down For every iob so many men so many men no one needs. Don't give up - 'cause you have friends Don't give up - you're not the only one Don't give up - no reason to be ashamed Don't give up - you still have us. Don't give up now - we're proud of who you are Don't give up - you know it's never been easy Don't give up - 'cause I believe there's a place There's a place where we belong!