Відповідь: Театр Театри це цікава штука, постійно в них хожу. Особливо театр ім. Марії Заньковецької:naci:
Відповідь: Театр дороге паньство...дорога родино... беріть своїх малят і приходіть в неділю (2 грудня) на п"єску "русалонька" то вам звичайно не чарлі бравн але... для найменших глядачів-ніжна і добра казка... закінчується по-діснеївськи бо...так отже в неділю на 12 і на 15 (на 15 я в то діло бавлюсь:shy: :p -інформація для особливих шанувальників ) ну заходьте...порозвіртуалюємось:D
Відповідь: Театр Русалочка - прекрасна вистава, особливо раджу брати зі собою дітей-дівчаток, бо там все таке кольорове і справжній принц є:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Відповідь: Театр =) на малиновому піджачку і на мЄрседасі ? =) Сьогодні в Оперний іду... на балет =) .... ех ...
Відповідь: Театр Тоді ще мерседесів не було, але справжнє море в цій виставі є. А ще там гарні костюми
Відповідь: Театр то залежить що ви маєте на увазі під "новорічно-рідзв'яним репертуаром"-то не завжди погані речі. ось прошу докази з 14 грудня кожного дня (до якого саме-десь до 25) за виключенням суботи в нас буде перша(!!!) в україні п"єска про святого Миколая "Стежечка святого Миколая" вона йтиме третій сезон підряд-завжди з великим успіхом...і на вулиці ми її 2 роки тому перед оперним грали-але взимку такі розваги трохи захолодні то вистава на ВСІ вікові категорії моя знайома минулого року 4!!!! рази мусила водити малу-там вся сім"я тих зайців на пам"ять вивчила... сама п"єса яку написала наша актриса Анжела Туман отримала 2 призове місце на конкурсі (сучасної прози і драматургії) "коронація слова" хто має нагоду в понеділок на 12 годину теж п"єса цієї ж авторки за казкою к.колодді "піноккіо або історія маріонетки"-дуже класна і стильна ну у всякому випадку навіть мої дорослі друзі дивилися із превеликим задоволенням-вона не тупа розвлєкаловка-там же кожна історія виносить якийсь урок для піноккіо а отже і діток ну у всякому разі мені класно і приємно працювати в цій виставі а ще в ній купа інших приємних сюрпризів..яких? а от прийдіть і подивіться!
Відповідь: Театр Ми просто у Львові будемо з 31 грудня по 6 січня включно, тому і запитувала саме про цей проміжок. Малому 7 з лишнім років.
Відповідь: Театр часом ше на той час замовляють стежечку також а репертуар зможу сказати поближче до того часу-ок? нагадаєте? а 7-літній хлопчик то чудово-наш найкращий і найпотенційніший глядач!
Відповідь: Театр Перший Український театр для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11, тел. 72 68 41) значить так в нас тут прем"єра ДИКІ ЛЕБЕДІ не кажу що.... щось... геніальне.... але нове...!!! 9 грудня о 12.00, 15.00 - ДИКІ ЛЕБЕДІ (гггг...я працюю-о 12:p ) 10,11 грудня о 12.00 - ДИКІ ЛЕБЕДІ 12 грудня о 12.00 - ПІНОККІО 13 грудня о 12.00 - ДИКІ ЛЕБЕДІ а далі різдвяний марафон...:dance: проте гарантую що вистава СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ підходить для будь-яких вікових категорій бо то про наше рідне і таке очікуване домашнє свято!!! 14 грудня о 12.00, 16.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ 16 грудня о 12.00, 15.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ 17 грудня о 12.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ, о 18.00 - ОСТАННЯ ЖІНКА СЕНЬОРА ХУАНА то до речі вечірня доросла...повнометражна!!! 18 грудня о 12.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ 19 грудня о 11.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ, о 15.00 - РУСАЛОНЬКА 20 грудня о 12.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ, о 18.00 - ШВЕЙК У ЛЬВОВІ ця теж доросло-повнометражна 21 грудня о 11.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ, о 14.00 - КНЯЖИЧ ЛЕВ 23 грудня о 12.00, 15.00 - СТЕЖЕЧКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ 24 грудня о 14.00 - КНЯЖИЧ ЛЕВ 25 грудня о 12.00 - ЧАРІВНИК СМАРАГДОВОГО МІСТА 26 грудня о 12.00 - БІЛОСНІЖКА ТА СЕМЕРО ГНОМІВ 27 грудня о 12.00 - ЗАГАДКИ ЛІСУ 28 грудня о 14.00 - ЗАХАР БЕРКУТ 30 грудня о 12.00, 15.00 - ТРОЕ ПОРОСЯТ Вартість квитків: у будні дні – 3-6 грн., неділя 4-8 грн. а ще до нас "гастролювати" приїде прекрасний театр “Арабески“ з Харкова хто не знає в ньому грає місько барбара а п"єски вони грають за текстами ірванця жадана...і.т.д. в них до речі дитячі вистави дууууууже стильні і нестандартні!!!! але ця вистава не є дитяча ПРИВІТАЙ ІСУСА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Приходь 13 грудня 2007 року о 19.00 на birthday party Ісуса у Театр для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11). Нова версія старої історії про день народження Ісуса. Вистава театру “Арабески“ MERRY CHRISTMAS, J.CHRIST/ВЕСЕЛОГО РІЗДВА, ІСУСЕ! Виставу вперше представили у 2002 році у трьох містах – Львові, Києві та Харкові. Після п’ятирічної перерви ви маєте можливість побачити оновлену версію вічної історії про боротьбу життя зі смертю. Але! залишилися незмінними: Вибухові тексти Сергія Жадана Оригінальна музика Lюк (!!!!!!!!!!!!!!!) Superstar Михайло Барбара в ролі царя Ірода . :dance: :dance: :dance: і взагалі шо кому не ясно!!!:dance: :dance: :dance:
Відповідь: Театр У Львові є три театри для дітей – Львівський обласний театр ляльок, Театр-студія «І люди, і ляльки» та Перший український театр для дітей та юнацтва. Традиційно найпершим для маленьких львів’ян стає знайомство з ляльковим театром, деякі постановки якого, відверто кажучи, викликають розчарування. Додано через 5 хвилин Ви ще не в театрі? Тоді театр йде до вас!!! 19 грудня біля Оперного театру о 17 год. театр "Воскресіння" продемонструє святкову вуличну виставу "В пошуках Святого Миколая". Також з нагоди дня святого Миколая у театрі "Воскресіння" 15 та 16 грудня відбудеться вистава "Сни в ніч на Миколая", у Першому українському театрі для дітей та юнацтва з 14 до 21 грудня та 23 грудня о 12 год. та 15 год. проходитиме вистава "Стежечка Миколая".
Відповідь: Театр Стосовно Львівського обласного театру ляльок - на жаль правда. Бажання прийти туди ще раз не виникає, під час вистави у однієї з лялькових тварин просто відвалилася лапа Ціна за квиток 3 грн., думаю, за такі гроші сподіватися найближчим часом на щось краще не доведеться.
Відповідь: Театр це певною мірою політика-театр має бути доступним дітям і головне їхнім батькам...а багато-хто працює на державних роботах...!!!!
Відповідь: Театр Тоді я проти такої політики. В театр не ходять кожного дня, раз на місяць можна і більше заплатити. Це ж елемент естетичного виховання дитини і вистава має бути гарною! А тут сірі слони на сірому фоні і відірвані лапи. В такому випадку треба спонсорів шукати. Взагалі печальна історія, на голому ентузіазмі довго не протягнеш. "Галицький центр кіномистецтва" - це він тепер? Де Тарковського, Довженка, Фелліні дивитись на великому екрані?
Відповідь: Театр Так вистава має бути гарною, як правило, наші театри не підтримує нормально держава і у них немає менеджерів, точніше продюсерів, які могли б розкрутити виставу.
Відповідь: Театр в коперніка є фестиваль чи то ностальгія чи як називається і там показують таке кіно правда за ціною кінопалацу а ціни на квитки на скільки я пригадую регламентуються державою....з усім звідти витікаючим
Відповідь: Театр я чесна! а тому...У Львові відбулася прем’єра вистави «Дикі лебеді» про останню нашу прем"єру!!!!! хоча в свій бік там чую тілько компліменти :o (трішки завуальовані):p ну і це варте вашої уваги Індустрія дитинства – 2. Життя театрам! тим паче якщо у вас маленькі дітки!!!!