Тату, де море..? (версія 5)

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем fasf, 29 лип 2011.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

"С хлебом и солью"
    Дескать

2. fasf

fasf Well-Known Member

Я саме про це і кажу

3. Honda

Honda Well-Known Member

от шо форум зробив "з мавпи людину"... вчора соромився, нині нє;)

• Подобається Подобається x 6
  4. Templar

А чого мавпі було соромитись?
    Що природно то не стидно :haha:

• Подобається Подобається x 5
  5. fasf

fasf Well-Known Member

Templar,як смішно я прямо зараз нароблю у штанці

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я думав ти вже "наробив",після споглядань якогось німецького кІна

• Подобається Подобається x 5
  7. fasf

fasf Well-Known Member

вам не соромно таке казати?

8. Templar

Слухай, може хватить з себе дурака робити?
    Вже не смішно

• Подобається Подобається x 4
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:haha::haha::haha:Нє,ну мене по - всякому називали,але не бабою:)))
    Баба,синку,онуків вдома няньчить,а я кобіта в самому розквіті сил.:girl_angel:

Во-во.Правда,якщо я йому відповім,то йому вже не буде з чим до дівчат залицятися:haha::haha:
    А взагалі тема весела:)))Посміялася на славу.Ото собі хтось сидить і стібеться як має бути.

• Подобається Подобається x 13
  10. Honda

Honda Well-Known Member

Хтось стібеться і ми стібемось.... Як каже "мрія всіх баб", шо тут ніхто нікого не знає і не бачить...

• Подобається Подобається x 6
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені вже чомусь не смішно, скоріше на грані...щоб не послать,зло бере.
    Корчить з себе хлоп незайманого, бідного, нещасного і т.д ..а в самого ж комп э, то вже про щось говорить, нє?

• Подобається Подобається x 3
  12. fasf

fasf Well-Known Member

Слухайте то по вашому щоб купити б/в комп за 850 грн.треба бути олігархом ,я ж вам реально обясняю що в житті я скромний,і соромлюся дівчат то я тут так говорю бо я вас вживу не бачу якби ви самі підійшли вживу до меня щоб познайомитися і заговорили зі мною то я б утік :cry:

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Вот з тим я згоден,не спорю:give_rose:
    а ОСЬ ЦЕ НЕ ДУЖЕ ДОБРЕ.ДЕМ ВАША ЖІНОЧА СОЛІДАРНІСТЬ .А ЯКЩО Я РАПТОМ знайду ту єдину а тут буде така біда вас не буде мучити совість?

• Подобається Подобається x 1
  13. Templar

14. ENNI

ENNI Well-Known Member

Що ж ви так напосіли на хлопця. Поки у нього немає інших проблем, то для нього це зараз найбільша( світового маштабу)...:mocking:

15. Honda

Honda Well-Known Member

та ж життя научить....може вчитись десь піде, зміните обстановку, матиме друзів, а потім і дівчину...не все так погано....
    А Вам б Фасф, я радила змінювати шось у собі, шоб підвищувало вашу самооцінку і знімало невпевненість...

Вже й кнопочку Фе знайшли, а тепер можете й фотку свою виставити і шось про себе розказати: шо подобається, чим займаєтесь...і.т.д.

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

Дивно, самі б ніколи не підійшли перші знайомитись, хтось би підійшов - втекли... і як ви хочете мати дівчину?

• Подобається Подобається x 2
  16. fasf

fasf Well-Known Member

Слухайте,тут на форумі є зареєстрований психолог(безкоштовний) ,щоб я з ним поспілкувався?

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Та на рахунок науки не знаю ,з тим велика біда.
    Щоб Ви побачили як я вживу виглядаю?Мене і так сприймають як ідіота не вистарчало щоб хтось із мого села чи знайомих побачив мою тему у форумі.
    Ну я би хотів щоб ми робили разом якусь роботу,а з часом через рік чи два коли ми би були щирими друзями ,намагався стати її хлопцем

Останнє редагування: 31 лип 2011
  17. Honda

Honda Well-Known Member

Тоді дівчина може сприймати Вас як друга, і а ж ніяк, як хлопця.

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

мені здається, шо Ви самі себе так сприймаєте...якшо Вам це не подобається -змінюйтесь, докладайте зусиль і працюйте над собою;)

Так Ви і не розказали, які Ваші захоплення, вподобання....Розказуйте, вмійте висловити свою думку...

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

А іще можете тут почитати анекдоти, щоб трошки підвищити своє почуття гумору, дівчата таке люблять...бо то ми тут трошки сміялись, а ви сприймали все це серйозно;)

• Подобається Подобається x 3
  18. fasf

fasf Well-Known Member

Чого??? Якщо бути з нею постійно в усі моменти її життя то вона відчує це і навпаки покохає:give_heart::girl_in_love::kiss3:

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Це дуже важко зробити.

19. Honda

Honda Well-Known Member

Не завжди...вона може настільки звикнути до хлопця, шо вважатиме його "подружкою";)

• Подобається Подобається x 2
  20. fasf

fasf Well-Known Member

Настільки що навіть буде зним обговорювати який у ліжку її хлопець?о_О Чи як?

а де твій аватар? :)