Нє,ну мене по - всякому називали,але не бабою Баба,синку,онуків вдома няньчить,а я кобіта в самому розквіті сил. Во-во.Правда,якщо я йому відповім,то йому вже не буде з чим до дівчат залицятися А взагалі тема веселаПосміялася на славу.Ото собі хтось сидить і стібеться як має бути.
Хочу продовження свята Вчора ледь заснула...вже сміятись не могла...думала в мене вивих щелепи буде Хтось стібеться і ми стібемось.... Як каже "мрія всіх баб", шо тут ніхто нікого не знає і не бачить...
А мені вже чомусь не смішно, скоріше на грані...щоб не послать,зло бере. Корчить з себе хлоп незайманого, бідного, нещасного і т.д ..а в самого ж комп э, то вже про щось говорить, нє?
Слухайте то по вашому щоб купити б/в комп за 850 грн.треба бути олігархом ,я ж вам реально обясняю що в житті я скромний,і соромлюся дівчат то я тут так говорю бо я вас вживу не бачу якби ви самі підійшли вживу до меня щоб познайомитися і заговорили зі мною то я б утік ---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ---------- Вот з тим я згоден,не спорю а ОСЬ ЦЕ НЕ ДУЖЕ ДОБРЕ.ДЕМ ВАША ЖІНОЧА СОЛІДАРНІСТЬ .А ЯКЩО Я РАПТОМ знайду ту єдину а тут буде така біда вас не буде мучити совість?
Що ж ви так напосіли на хлопця. Поки у нього немає інших проблем, то для нього це зараз найбільша( світового маштабу)...
та ж життя научить....може вчитись десь піде, зміните обстановку, матиме друзів, а потім і дівчину...не все так погано.... А Вам б Фасф, я радила змінювати шось у собі, шоб підвищувало вашу самооцінку і знімало невпевненість... Вже й кнопочку Фе знайшли, а тепер можете й фотку свою виставити і шось про себе розказати: шо подобається, чим займаєтесь...і.т.д. ---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- Дивно, самі б ніколи не підійшли перші знайомитись, хтось би підійшов - втекли... і як ви хочете мати дівчину?
Слухайте,тут на форумі є зареєстрований психолог(безкоштовний) ,щоб я з ним поспілкувався? ---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- Та на рахунок науки не знаю ,з тим велика біда. Щоб Ви побачили як я вживу виглядаю?Мене і так сприймають як ідіота не вистарчало щоб хтось із мого села чи знайомих побачив мою тему у форумі. Ну я би хотів щоб ми робили разом якусь роботу,а з часом через рік чи два коли ми би були щирими друзями ,намагався стати її хлопцем
Тоді дівчина може сприймати Вас як друга, і а ж ніяк, як хлопця. ---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ---------- мені здається, шо Ви самі себе так сприймаєте...якшо Вам це не подобається -змінюйтесь, докладайте зусиль і працюйте над собою Так Ви і не розказали, які Ваші захоплення, вподобання....Розказуйте, вмійте висловити свою думку... ---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ---------- А іще можете тут почитати анекдоти, щоб трошки підвищити своє почуття гумору, дівчата таке люблять...бо то ми тут трошки сміялись, а ви сприймали все це серйозно
Чого??? Якщо бути з нею постійно в усі моменти її життя то вона відчує це і навпаки покохає:girl_in_love::kiss3: ---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ---------- Це дуже важко зробити.
Не завжди...вона може настільки звикнути до хлопця, шо вважатиме його "подружкою" знаю з власного досвіду