Ага, дууже тут роботи непочатий край ---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ---------- для нього зараз головне не ліцо, а набагато нижче )
Ладно. Годі з людини знущатися. Давайте на прямоту. В людей не заведено обговорювати між собою хто коли і скільки мастурбує, які ласки кого збуджують і т.п. Про то радше можна поговорити на спеціалізованих форумах. Тут троха контінгент не той. Тому тут можна хіба шо з вас погнати, чим всі і займаються. Не ображайтеся, але тема кумедна і несерйозна в даному контексті.
Ну так якщо зайдеш на спеціалізований форум то там багато фантазерів і несерйозних людей,я тому сюди і прийшов щоб спитати в серйозних
Поясню чому. Ми всі сильно різні і думки в кожного різні і шо одному подобається то іншого дратує. Тож скласти загальну статистику про то чи подобається жінкам коли їх за ноги мацяють вельми складно. Одне можна сказати точно шо якшо то робить постороння людина то більшості не подобається Чому тут майже ніхто не буде про таке говорити - бо то лічне діло кожного. Нашо якійсь жінці розказувати вам шо їй подобається а шо ні? Її чологвік чи хлопець і так прекрасно знає шо їй подобається. І виявиви він то скоріш за все експериментальним шляхом. А вам то знати не треба. Будете мати свою пасію - теж визначите шо подобається саме їй. Накрайняк при певному ступені довіри про то і поговорити з нею можна буде.
не про мене думай.....про себе ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ---------- з великого пальця починай ---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- а холєра,таки Реббіт правий ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ---------- а шо багата бабулька вже не канає?
Нє, та Ви цікавіше розказуєте Вчимо вас, вчимо - одні двойки.... ---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ---------- Ви б ще про критичні дні запитали
Слухайте,от що тут такого що мене цікавлять такі питання ,тим більше чого вас соромитися,ви дуже молоденькі,от якби я питав у 70-річної бабульки то інше діло,і ще тут на форумі дуже приємно спілкуватися от я вчора до 3 ночі сидів а ви як я помітив відписали в 6 значить взагалі не спали давайте ще і нині будет говорити до ранку як вчора.чесне слово коли писав навіть спати не хотілось
Навряд щоб Ви знайшли тут собі когось для такої співбесіди, ще й у відкритому вигляді.Такі речі не виносяться на загал. Невже у Вас немає друзів які знають більше Вас? І в школі не було уроків на подібну тематику? А пробабку...подумайте.Інколи таакі бабці є,що ого-го ) не тільки розкажуть . а й покажуть ) ---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- У мене з самого початку таке враження Щось типу такого
) Так Ви ж не розказуєте про себе.Чим займаєтесь, які у Вас захоплення , як вчитесь , ким збираєтесь стати в майбутньому ?