Тату, де море..? (версія 5)

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем fasf, 29 лип 2011.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Аліас, Фасв Вас зацікавив?)))

2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

От власне шо хлопці повинні цікавитися дівчатами, а не тим чи вони часто мастурбують :)))

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Для взаєморозуміння потрібно "врага знать в ліцо":)

• Подобається Подобається x 4
  4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Чото він не про ліцо зовсім питає ;)

5. Alias

Ага, дууже :haha:
    тут роботи непочатий край :mocking:

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

для нього зараз головне не ліцо, а набагато нижче :))

6. fasf

fasf Well-Known Member

слухайте говоріть прямо а то натяками я щось не дуже розумію

7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ладно. Годі з людини знущатися. Давайте на прямоту.

В людей не заведено обговорювати між собою хто коли і скільки мастурбує, які ласки кого збуджують і т.п. Про то радше можна поговорити на спеціалізованих форумах. Тут троха контінгент не той. Тому тут можна хіба шо з вас погнати, чим всі і займаються. Не ображайтеся, але тема кумедна і несерйозна в даному контексті.

8. Templar

Значить, Ви ще багато чого не розумієте

9. fasf

fasf Well-Known Member

Ну так якщо зайдеш на спеціалізований форум то там багато фантазерів і несерйозних людей,я тому сюди і прийшов щоб спитати в серйозних

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Поясню чому. Ми всі сильно різні і думки в кожного різні і шо одному подобається то іншого дратує.
    Тож скласти загальну статистику про то чи подобається жінкам коли їх за ноги мацяють вельми складно. Одне можна сказати точно шо якшо то робить постороння людина то більшості не подобається :)
    Чому тут майже ніхто не буде про таке говорити - бо то лічне діло кожного. Нашо якійсь жінці розказувати вам шо їй подобається а шо ні? Її чологвік чи хлопець і так прекрасно знає шо їй подобається. І виявиви він то скоріш за все експериментальним шляхом. А вам то знати не треба. Будете мати свою пасію - теж визначите шо подобається саме їй. Накрайняк при певному ступені довіри про то і поговорити з нею можна буде.

• Подобається Подобається x 2
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не про мене думай.....про себе

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

з великого пальця починай

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

а холєра,таки Реббіт правий

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

а шо багата бабулька вже не канає?

12. fasf

fasf Well-Known Member

добре,розкажіть щось цікаве

13. Honda

Honda Well-Known Member

Нє, та Ви цікавіше розказуєте:)
    Вчимо вас, вчимо - одні двойки....

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Ви б ще про критичні дні запитали:)))

14. Alias

І запитає, а шо ти думаєш ? Просто ще черга не дійшла :))

15. fasf

fasf Well-Known Member

Слухайте,от що тут такого що мене цікавлять такі питання ,тим більше чого вас соромитися,ви дуже молоденькі,от якби я питав у 70-річної бабульки то інше діло,і ще тут на форумі дуже приємно спілкуватися от я вчора до 3 ночі сидів а ви як я помітив відписали в 6 значить взагалі не спали давайте ще і нині будет говорити до ранку як вчора.чесне слово коли писав навіть спати не хотілось

16. Templar

Мені здається, що це хтось просто стєбається...
    ІМХО

• Подобається Подобається x 1
  17. Alias

Навряд щоб Ви знайшли тут собі когось для такої співбесіди, ще й у відкритому вигляді.Такі речі не виносяться на загал.
    Невже у Вас немає друзів які знають більше Вас? І в школі не було уроків на подібну тематику?

А пробабку...подумайте.Інколи таакі бабці є,що ого-го :)) не тільки розкажуть . а й покажуть :))

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

У мене з самого початку таке враження ;)
    Щось типу такого [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  18. fasf

fasf Well-Known Member

А ось це образливо,не знаючи людину,її життя і внутрішній світ таке казати

19. Alias

:)) Так Ви ж не розказуєте про себе.Чим займаєтесь, які у Вас захоплення , як вчитесь , ким збираєтесь стати в майбутньому ? :)

20. fasf

fasf Well-Known Member

і дуже люди привітні

а де твій аватар? :)