Щаззз! Я викладу, а Ви двома будети дивитись (чи у Вас тільки одне око? тоді вибачаюсь ) Ідіть у відповідну гілку і там дивіться хоч передивіться )
До такого стану мене ще вчора довели... Сьогодні вже боюсь сюди заходити, плачу... Ой ні, РИДАЮ!!! Стільки позитивних емоцій давно не отримувала
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20546&page=109 Заходьте і дивіться, ми там всі є. Заразом і свою фоточку туди завантажте.
я на роботі не був але вже теж остограмився та ну Полковник,над комуністом нє вапрос,над випившим не буду,занадто велика різниця між вмазаним чєловєком і комунякою
Йой. Не можу до кінця дочитати бо мої позасипали, і я не хочу голосно сміятися Молодий чоловіче - сила тертя то така штука шо може бути як корисною (коли машина тормозить) так і шкідливою (коли голою попою по наждаку) Точно так само і тут (на мою думку бо я не жінка і до мене тьфу-тьфу хлопи не терлися). Багато чого залежить від того хто треться і до кого треться. Себто якшо мужчина жінці подобається то одне, а якшо ні то геть інше. А може їй вообще таке не подобається. Жінки то такі істоти шо всі різні (чомусь). Але уявімо собі ситуацію коли чоловік жінці подобається і її не злосить коли її за ноги чіпають. То всерівно ше є ціла купа факторів. От буде вона голодна - про шо буде думати? Або припустимо в неї волосся на ногах і вона того ся встидає і не побрила - про шо буде думати? Ну давайте і такі дрібниці відкинемо. А тепер дивіться - ви сидите в кабаку, в вас дома ваші батьки, в неї її, грошей на готель нема, а в туалеті вони чи ви не хочете. Про шо можна думати? Як на мене то шось типу "тут же купа людей, шо вони подумають" або "ну і на кой він мене харить коли і так нічо більше не буде. Йому б тільки б ноги помацяти. Ідіот". До любих прєдворітєльних ласк треба відповідне місце, ситуацію і настрій.
це цілком природнє питання.от якби я спитав чи часто хлопці мастурбують то то погано ну а в тому питанні ніц поганого нема розкажіть,мені цікаво