Що розказувати? Мої дописи і теми почитайте, зрозумієте! Рекомендую почати з "Громадянської війни не уникнути" Ну і всяке інше
Слухайте,так мені не відповіли де почухати жінку щоб вона возбудилась? ---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ---------- Тому що я не гарний,нема грошей,і я не вмію з ними спілкуватися,і ще чому в мене не працюють смайли???
Фасф, опиші всі свої проблеми, і їх причину, а форумляни, можливо дадуть Вам якусь пораду. Але опишіть нормально
то ше треба до неї підступитись, шоб дала почухати ато Вам зараз скажи, так будете чухати всіх і вся...
Я розумію, шо проблема, шо грошей зараз нема багато, але просто говорити, спілкуватись з дівчиною, то їх не треба...щоб були серйозні стосунки тре почати з простого.... ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- От і хто буде з Вами говорити після такого.... Вчитися Вам і вчитися....
Alias,і вам не соромно сміятися з чужого горя??? ---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- Ви що не розумієте що я соромлюся з ними говорити то я на форумі такий розкутий бо вас не бачу вживу
Розумію... але не треба вже так нахабно....хочете показатись мачом? такі слова, як баба, відштовхують дівчат....таке будете говорити в селі корові!
тогда ми ідьом к Вам ) Не соромно, бо не бачу ніякого горя ) Скоріше бачу глупство. Зараз Іспанка відповість...мало не покажеться. ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- книжки читати і дорослішати
так само як і на фото Що ж Ви про те,що мені подобаються старші чоловіки взнали, а фото не подивилися ?