Чого кричати? Ніхто у ВАС їх і не просить.) Нема - заробіть.Картоплі мішок продайте і буде Вам щастя.
Шановный, в этом и проблема моя жизненная, т.с.. Как на форуме, так и в жизне. Говорю и пишу без всякой "увазі ".
Картоплі мішок продати,що за фігня???? ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ---------- правильно, треба повішатися
Мішок картоплі то не фігня.А фігню Ви тут пишите Можу мотузку подарувати ) ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ---------- Полковнику, хлопчик тверезий, йому важко прослідкувати і зрозуміти Ваш тонкий гумор. Ви йому про земне щось напишіть.Наприклад ,що відчуває жінка коли об її ногу треться нога хлопця
Як ви собі це уявляєте.я буду не базарі продавати картоплю,тільки для того щоб погуляти з дівчиною ,та воно тоді не буде того варте
Ну дивіться, берете праву руку, і тягнете до ноги, зачепляєте ногтями шкарпетку і стягуєте її, з лівою аналогічно! Але якщо ноги не миєте, то краще не знімайте, ну і взагалі не позорьтесь перед дівчиною! Бо буде Вам слава на все село