Дівчата,це зараз мабуть новий вид збочення. Хлоп хоче,щоб йому тут розповідала як і коли,черз що жінки збуджуються, а він буде отримувати від того задоволення. та воно ж понятно, грошей у хлопця немає..секс по телефону - облом..От залишається або тертися, або на форумі слину пускати )
нє ну то ппц....ти форумом помилився....хочеш попасти до багатої бабці на утримання? так вона тебе витисне як лимон,більше нікому нічого не залишиться
Блін,які ж ви тут усі збоченці,то був просто жарт,а от від дівчини 15-25 років я б не відмовився,знайдіть мені отаку
Нє,ну то ви є неприлічні люди ви сама шо ніколи не фантазували про секс чи що,ви самі ж писали що вам старші чоловіки подобаються Я дуже соромлюся,то я на форумі говорю про секс так відверто а в реальному житті я дуже соромлюся навіть просто з ними говорити ,не кажучи вже щоб познайомитися
От через таких як ви й подобаються старші. Так Ви надієтесь,що Вам приведуть за руку дівчину чи жінку і покладуть її Вам у ліжко ? Працюйте над собою, над своєю сором"язливістю,вдосконалюйтесь. А взагалі як припре закохаєтесь все само собою станеться.
Чого Ви соромитесь? Себе? Боїтесь, шо дівчина зразу й говорити з Вами не стане чи зразу кине? Не бійтесь...будьте собою.... та й не обов"зково зразу з новою знайомою лягати в ліжко....треба спілкуватись, гуляти...
Спробуйте подивитись на дівчину як на друга , а не як на сексуальний об"єкт. А ще поспілкуйтесь на форумі не тільки у цій гілці . Поговоріть з людьми, пожартуйте, вискажіть свою думку, розкажіть про себе .тут багато є тем де Вам може бути цікаво.Це додасть Вам впевненості в собі. ---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ---------- Ну на морозиво для початку я думаю, що знайдеться. Дівчат Вашого віку ще зарано по ресторанах водить. У Львові стільки є місць романтичних,що ніякі гроші не компенсують..
Я в житті зовсім інший ніж на форумі!!!!!!! Хоч з мого села у Львів їдуть 2 маршрутки я вже 1.5 роки не був у львові а до того був максимум 4 рази на рік,Єдуже бідний і на морозиво не знайдеться
Ну ми не знаємо ні який ти справді,ні який ти на форумі.По цій темі важко визначити ЯКИЙ ти є. не прибідняйся).Якщо на інтернет знайшлося, знайдеться і на морозиво.
ЕЕЕЕЕЕЕ.......... а що ви мали на увазі коли писали це повідомлення??????? ---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- ВИ ***** що з мене знущаєтеся??????????Я ж сказав у мене реально нема грошей*****