Кому шо ---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ---------- :cesored::cesored::cesored::cesored: ---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ---------- Та "невеличке опитування" Фасф, та в кімнаті сміху вона
А ось мою маму згадувати тут не доречно,вона померла коли мені було 8,ми народилися з нею в один день а якраз через 2 дні померла!!!!! ---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- А ось мою маму згадувати тут не доречно,вона померла коли мені було 8і я про це писалв уже аліас в пп, ми народилися з нею в один день а якраз через 2 дні померла!!!!!
Слухайте от чому ви до цього вчепились,є такіс жінки які в свої сорок гарніші за 15-річних,і в моему розумінні гарна жінка це не модель і не місс україна а та яка тобі подобається і з якою добре ---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ---------- Яка школа вона вже кінчилася!!!
Я не вчепилася. мені взагалі пофіг ) Тільки ви слину не пускайте ..." Не по Ваньке шапка "...та й ваше признання щодо ідіотизму вже зіграло свою роль ) Та нам аби поржати ) Кімната сміху ж.....жива )
Нє....тепер до мене дойшло! Десь я читав шо хлопці які виховувались без мами одружуються на старших дівчатах.В своїй дружині він має ше й ніби маму.Тепер стало зрозуміло його бажання знайомитись з старшими дівчатами,жінка дійсно як мама,нагодує,обігріє цицьки дасть....
Олю, ібо нехай не виписує тут дурниць виставляючи себе на посміховисько для цілого форуму,як якесь чудо безхарактерне. Фасф,моя тобі порада-шукай дівку між ровесниками,рік-два туди-сюди ролі не грає ,але не 15. Та будь хлопом а не посміховиськом.уяви шо би було якби твої перли почитали друзі, знайомі.