Ще нікому не вдавалося за все існування світу ну .ну.... Ото хлопчина дорвався ! Хоче і про душу . і про відчуття і т.д і т.п. Хоч би витримав нєокрєпший дитячий організм і свідомість від такого напливу інформації
Интересные вы люди. Мечтают о принце на белом коне, да не водятся они нынче. Вот и получается "я его слепила из того, что было..."(с).
Люди добрі... Я фігію... Які страсті з самого понеділка... fasf, то вже не смішно. Ви при своєму розумі?
Вчені довго працювали над тим, щоб дізнатися, про що думає(нехай буде-відчуває) жінка. І дізналися. Як тільки вони вирішили оприлюднити , її (жінки) думка вже змінилася!!!
Дарма ви усі так кажете,ви що думаєте що 17 річному хлопцю не потрібно романтики а тільки банальний секс???
ЯСІЧКО,дорогенька чим я вас так розгнівив?Що я вчора,із вечора із Alias говорив? Ви мене тут не ревнуйте,я хлопака хоч куда,буде в нас із вами щастя,красунечко ви моя
Щось вас несе не туди.Це вже навіть не смішно. тепер я розумію ваших односельців які вважають вас тим ....ну ви самі про це писали, ви мене зрозуміли ...
А конкретно що саме? ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- А конкретно що саме?
Те, що ви ідіот ! Лінь шукати ваші дописи, але ви самі так написали, що вас таким вважають і вашому селі.
І ще коли я писав про старших за віком жінок я мав на увазі гарних таких 40 річних з гарним личком ну і таких сочненьких то типу такі не худі як тріски а сочні но не жирні я думаю чоловіки зрозуміють яких я маю на увазі
Аліас,ну ви що уявити собі не можете як виглядає така жінка ви взагалі запитайте у подруг,і ще куди поділась ще одна моя тема?
Ну та чому не можу ? Можу..наприклад ..мама .Тільки до чого тут моє уявлення? Як я розумію, ви не проти стосунків з такою жінкою Яка саме?