ну, то ставайте в чергу з бажаючих, юначе. а, коли дізнаєтесь, то нікому не розповідайте, і тоді - будете володарем всіх жінок а, може Вам просто треба прислухатись до своєї і шукати спорідненну?
ЗНАЙТИ СПОРІДНЕНУ НЕ ТАК ЛЕГКО,але ми відбилися від теми який був ваш ідеал чоловіка в 16 років і як він змінився??? ---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ---------- Ну ви і ізвращенец,я цю тему створив щоб дізнатись про мрії жінок,а ви Templar про яких хлопців мріяли в 16 років,і про яких зараз мрієте?
Їй Богу, як мала дитина ---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ---------- Прошу http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=911294#post911294
Не в образу дамам анекдот. (в житті завжди є виключення виключенням ) Студентка в гуртожитку. 1 курс. Нікому, нікому, нікому. 2 курс. Нікому, нікому, одному. 3 курс. Нікому, одному і другому. 4 курс. Тому, тому і тому. 5 курс. Кому? Кому? Кому?
Та знаю, що хоче та людина... Хотіла б іншого - відкрила б тему в іншій гілці... (Так малороса нагадує, аж страх...)
А-а-а..... Я дурію ---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ---------- Поетко, прочитайте першу тему створену Фасфом у "Про Це" Тіки голосно не смійтесь, чоловіка розбудите
Ну,та потрібно хлопчині якось допомогти???А тут слушна думка,як на мене на даному етапі,його душа аж ніяк не цікавить, а тільки та душа, шо під спідницею....Бр!!!Аж самій моторошно,від себе такі поради давати