А на форумі, видать, можна все, хоч на голову наробити, на форумі ви герой, бо нас вживу не бачите. КапЕць. Мене точно ні. Звиняйте, але щось у цьому є. А повинен бути?.. fast, а вам точно 17 років?.. Бо, судячи з ваших дописів, більше 15 вам не даси. А з якого ви села? Бо у профілі у вас пише "Львів". Чи маєте на увазі, що Львів - велике село? Але... Просунуте село, мабуть, раз Інтернет там проведено.
Та ні просто я коли в неті сижу то чужим людям можу більше відкрити душу ніж рідним в реальному житті Ой,Ярусю,кохана моя,ну не можна так жорстоко. Не можна судити про людину тільки прочитавши пости на форумі.для цього треба її знати хоч 8 років У нас в селі є асфальт і без ям,а ще вуличне освітлення на кожному другому стовпі(на усі стовпи грошей нема),я ж кажу соромлюся а раптом на форумі є хтось із мого села? Ну а про психолога я спитав ,а раптом є то йому можна душу вилити.
А чому, цікаво, його так сприймають? Моїй сестрі 14 років, але вона набагато більше знає і розуміє в питаннях як себе поводити з протилежною статтю...та і багато чого в плані сексуального виховання, ніж автор теми з невизначеним віком і дивними питаннями. Зрештою, питання провокуючі , а автор прибідняється, косить під...наче тільки з гір спустився ) ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ---------- Та ми тут майже вже всі стали психологами після багато років спілкування на форумі.) Час від часу такі як Ви сюди забігають і ми їм надаємо психологічну допомогу.) так що звертайтеся.
ЦЕ НАПЕВНО ТОМУ ЩО ВОНА МОЖЕ У ВАС СПИТАТИ ПОРАДИ Просто мені подобається коли мені роблять приємні компліменти ДОБРЕ. І ще одне ви хотіли дізнатись звідки я ,я з Пустомитівського району,а ось з якого села поки не скажу даю вам вибір :Наварія,Сокільники,Малечковичі,Годовиця,Басівка,Оброшино,Ставчани.у всіх цих селах є асфальт і освітлення ,правда не у всіх воно хороше,хтось на форумі є з цих сіл???????????
Та ні, вона просто теж користується інтернетом, вчить біологыю, дивиться телек і підслуховує дорослі розмови ) Їх може бути більше коли перестанете прикидуватися дурником Особисто мені фіолетово.Я дуууже далеко від Львова
Ви далєко пойдьотє, молодий чоловіче. Класне звертання до кобіти, старшої на 15 років - Ярусю, та ще й кохана. Але повеселили, повеселили. Посміялася. Аж 8? А чому саме 8? Не 3, не 9, не 15, а саме 8? Це якесь магічне число для вас? От буквально сьогодні прочитала гарну фразу: розумні люди не ображаються, а роблять висновки.
Розумієте,як сказала якась мудра людина сказала любові усі віки покірні,і життя така мінлива штука що не знаєш що буде завтра,от 5 років назад я думав так а зараз моє життя помінялося так що прямо жах,і ще одне можете завантажити сюди фотографію будь-ласочка дорогенька моя, а то у розділі фотки довго шукати Та ні просто 8 років це багато і за цей період досконало можна вивчити людину. Розумієте я належу до людей з мінливим характером щоб довести мене до сміху чи сліз треба пару хвилин,ось тому я так ображаюся. ---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ---------- А що я скакзав такого непристойного?
Ну а що поганого у тому що я на вас подивлюся,і ще у вас в профілі написано офіцер армії просвіти,ви вчителька??
Ні,ні пристойно...тільки дуже вже інтимно "Яруся" вам у мами годиться, а ви до неї "кохана ") )) може ще й стилі "ню" ) ? ---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ---------- А раптом вона викладає у селі де ви живете? ) вичислить у кого є компи, а їх у селі не в кожній хаті...і завалить на екзамені
Та ні,ми ще малознайомі . Брехня серед молодого покоління 75%,ну а 70 бабульки і дідусі ясне діло не мають.