та знаю,але там були чєловєчкі які і після 10 разового чИтання задавали пИтання,між іншим деякі з тих пИтань так і залишились ібо вапгосікі були путьові,на то він і форум
Питання від профана. Якщо б я поставив мамі тую тарелю,вона б могла дивитись свою політику? Тівіай,5-й канал,ЗІК?
Панове, релкт теперьяодя теперь *едпап- это оьна из ротчин. О7гп ртшнт л ааепх, ьл вгте. перерктавает сдлав т ресистры. Кменя есть предложение:ЭСем пласкнубцы? этля слажк н епоьуиакТАВИТЬ РПЕАВ ПОКОЕ НРОБОЕОПАТЕОЕЙ И АРИВО ЛИСТАТЕЕЛНЙЦ, екиНЕТ, нет, я ничего не тию с деятельеость. Нона время хотябы, лдавайте объедин7имся, чьтобв спасти клаву. У меня даже намёк естьгп причинк - неня нен бвло юоип прак дней. ЕНИЛАьит ит ИДЕЯ - заменит мышшш. НЛ т он фицачет Итак. ifyjvyjt gfycndwj? nj yt vjz hjpdjuf/ Nj? z yt ghbrfkec,/ [v? yf kfnbybwt? dhjlt xhfxtn hjfdblmyj* [ugxtn ltkj yf d vsity/ Lfdf1nt vjqvnfhtyn=nrnq JJJJJJ=hb kjvfnm ghjujfvvyj/ Kz y Я отоалю отвёрку (хпч0(
Що це було? ---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:21 ---------- А-а-а....пойняв...
Довелось попрацювати в компанії "Віасат". Після цього "досвіду" зареклась від платних провайдерів супутникового телебачення. Коли бачиш всю цю роботу зсередини - стає страшно...
Ми телебачення вже років сім, як відключили. Жодних новин, телешоу і реклами. Інтернет, книги, театри, концерти, домашній кінотеатр.
так можна. але треба відразу купляти нові мпг4 тюнераGI HD Mini ( ось такий наприклад http://www.agsat.com.ua/product/gi-hd-mini/) і можна дивитись набагато більше.
не гоніть, або обгрунтуйте, бо з ваших слів виходить шо більше ніякий тюнер працювати не буде а той чим гірший?