Варіантів декілька, все залежить від суми, яку Ви готові витратити. ІМХО, оптимальним було б поставити тарілку на супутник EutelsatW4, який знаходиться в орбітальній позиції 36Е. За допомогою "тітки Шури" можна дивитись повні пакети НТВ+, Поверхность+ з Триколором на додачу. Якщо придбати пристойний тюнер, наприклад, Дрімбокс 800, можна насолоджуватись каналами в форматі високої чіткості.
Десь на 200-300 у.о. ми готові. Може навіть і трохи більше, але за хорошу якість і мінімум мороки з настроюванням в процесі експлуатації. Я так розумію, по суті майже то саме виходить - підключення в Медіамаксі близько 200 у.о., сателітку знайомі ставили за 300. Власне в цю гілку зайшла ще настроєна на сателітку, але....щотижня (чи нехай щомісяця) бавитись з перенастроюванням каналів теж не хочеться. Як в цьому випадку з тим настроюванням? І хто така "тітка Шура"?
угу. Тільки крім тюнера ще ящик треба такий щоб показував в HD якості не забути при купівлі сказати про це, щоб не забули головку дати з круговою поляризацією, яка дорожча якщо не помиляюсь разів в 4-5. Хоча за файне пиво можна і з звичайної головки зробити поляризовану Як казав Жиглов- шаринг, она же цьоця Шура, она же роздача ключів/кодів по інтернету (які міняються кожних 10 секунд) і які коштують троха грошей/за якийсь там час Тобто без шарингу на 36Е нема змісту направлятися З.І. "Ящик" в першому реченні то телевізор
Думаю, що на це питання відповів шановний Picasso. Середній розмір оплати 5 у.о./пакет. При замовленні декількох пакетів дають знижку. Продавців "тітки" тре шукати в районі радіоринку, конкретніше казати не буду, оскільки це справа не зосім легальна. настроювання, як правило, полягає в доскановуванні нових каналів, які починає транслювати провайдер супутникового мовлення. дорожча раптом на 1 у.о. Достатньо HD-Ready, на сьогодні такий апарат уже є в багатьох і достатньо демократичний по ціні. Китайський Dreambox HD800 PVR коштує 400-420 у.о., оригінальний ~600 у.о., все решта обладнання до 30 у.о. + робота по налаштуванню.
Маючи швидкісний нет 2Мб і >, думаю, відпадає потреба брати желізяку-тарілку з тюнером ще й заморочуватися щоб її змонтувати. Ну нє? Поправте мене, якщо я не правий. - Порадьте якийсь хороший форум по супутниковому ТВ і т.п. маю декілька питань.
Ха! Нє. Не в неті щастя. (Щастя в наявності) На тарілці можна музику дивитися, різні іноземні передачки, наші на крайній випадок... (Але усе варто мати як мінімум в HD) Форум по тарілках тут десь пролітав - навіть рекламувався. Не сильно жвавий, але реагує швидко. Знайду скину... Тут було
Ну коли так, то перше. Яким чином мені дивитися таки канал як МТВ (Європа)??? Спочатку думав, що тут http://www.mtv.tv/shows/30-seconds-...rs/musicvideo/hurricane-mtv-unplugged-674307/, але як виявилося , тут просто "заганяють" якісь коротенькі роліки (кліпи, передачі чи фільми) і все Чи може я не розібрався толком з "менюшкою" сайту каналу (мої знання англійської далеко не ідеальні) Чи можливо є якийсь "сайт-ретранслятор" даного каналу чи т.п.???
Наповнення МТВ-Україна дещо (не суттєво) відрізняєтья від наповнення МТВ-Росія. Якщо це для Вас критично, МТВ-Росія веде мовлення в пакеті НТВ+
Україна і Росія принципово не цікавить! Я ж писав Деякі передачі можна дивитися на їхньому сайті, але то більше як "рекламні роліки". Ефір нашого і російського МТВ переповнюють всякі-там "ріаліті шоу" типу наших "фабрики", "Міняю жінку" і т.д. і т.п. А мене цікавить МТВ Європа з кліпами, хіт-парадами (ТОП-20) і т.п. А то музичних каналів нормальних, нажаль і не залишилось (щоб без Кіркорових з Басковими). Ну і мову підтягнути
MTV давно не модно. На сателітці є значно цікавіші канали - VIVA, I-music, 4U, Yavido, тощо. Забийте на попсу, дивіться класне!
Доброго вечора!!!!!!!!!!!!!!1 Шановні форумчани маю кілька питань по саталітарному, а то вирішив собі встановити.Вірніше дати гроші шоб встановили))))). Стоїть одне з основних завдань як би то виразитись дивитись вершки чи шо? Ну і HD-канали однозначно. Можливо хтось має знає може порадити шо ставити маю на увазі тюнер і т.п. (і скільки це обійдеться) З.І.є нет прямі руки до нього також.
заходите, реєструєтесь, читаєте і тільки коли шось не зрозуміло тоді починаєте задавати питання вотуво і вотуво