Відповідь: Тарілка і TV-тюнер Ще одна "радісна новина" - канал 1+1 У зв’язку з вимогами власників прав ліцензійного програмного продукту, який ТРК „Студія 1+1” використовує у своїх програмах, та обмеженням права показу цих продуктів тільки територією України, сигнал ТРК „Студія 1+1”, що передається через супутник зв’язку „Amos-2”, закодовано з 1 квітня 2007 року. Система кодування – Viaccess РС2-6. Для придбання карток доступу збережіть цей файл на свій комп’ютер, заповніть заявку і відправте електронною поштою на E-mail: e.anisimova@1plus1.net Відділ розвитку мережі мовлення „Студії 1+1” Тел./факс: 044 490 28 10 e.anisimova@1plus1.net
| Satellite TV for PC Pro Edition Get over 3000 STATIONS TV on-line on your PC or Laptop for free!! http://www.satellitetvtopc.com/?hop=xpdshn79 Додано через 2 години 17 хвилин Get Channels From 78 Countries Around The World! Watch TV in English, Spanish, German, Arabic, French, Italian, Russian, Dutch and more! ALBANIA ALGERIA ANDORRA ARGENTINA AUSTRALIA AUSTRIA BELARUS BELGIUM BOLIVIA BOSNIA BRAZIL CANADA CHILE CHINA COLOMBIA COSTA RICA CUBA CZECH REP DENMARK DOMINIC. REP EGYPT ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY GREECE HUNGARY ICELAND INDIA INDONESIA IRAN IRAQ ISRAEL ITALY JAMAICA JAPAN JORDAN KURDISTAN KUWAIT LATVIA LEBANON LUXEMBURG OMAN PANAMA PERU PHILIPPINES POLAND PORTUGAL PUERTO RICO QATAR ROMANIA RUSSIAN FED SAUDI ARABIA SERBIA SOUTH AFRICA SOUTH KOREA SPAIN SRI LANKA SWEDEN SWITZERLAND TAIWAN THAILAND TURKEY UNITED KINGDOM UKRAINE USA VATICAN CITY VENEZUELA VIETNAM MACEDONIA MALAYSIA MALTA MEXICO MONGOLIA NETHERLANDS NEW ZEALAND NICARAGUA NIGERIA OMAN PANAMA PERU PHILIPPINES POLAND PORTUGAL PUERTO RICO QATAR ROMANIA RUSSIAN FED SAUDI ARABIA SERBIA SOUTH AFRICA SOUTH KOREA SPAIN SRI LANKA SWEDEN SWITZERLAND TAIWAN THAILAND TURKEY UNITED KINGDOM UKRAINE USA VATICAN CITY VENEZUELA VIETNAM
Відповідь: Тарілка і TV-тюнер + Satellite TV for PC в мене дома стоїть тарілка... чесно кажучи з досвіду я б другий раз не ставив..каналів можливо й багато але дивитись особливо немає що..спробував кабельне мітріс..досить зручно хоча й відносно дорого підключення але як на мене воно того вартує..платиш за канали які хочеш а не які тобі дають..живу на личаківській ..
Відповідь: Тарілка і TV-тюнер + Satellite TV for PC Підкажіть хтось який оператор кабельного ТБ діє на Стрийській біля Танкового заводу. Цікавить Стрийська 65
Відповідь: Тарілка і TV-тюнер + Satellite TV for PC Ближче до Наукової по Стрийській є Маска, мабуть і на 65 вона є.
Відповідь: Тарілка і TV-тюнер + Satellite TV for PC А якісь координати є? Веб сайт чи хоча б телефон...
Відповідь: Тарілка і TV-тюнер + Satellite TV for PC Сайту немає (не було). Телефон можна пошукати в гуглі. Питання в іншому: чи варто? Я б не сказав що задоволений якістю їхніх послуг. Якщо знайдете іншого провайдера - пишіть умови і відгуки, можливо і сам поміняю.
Відповідь: Тарілка і TV-тюнер + Satellite TV for PC Наскільки розумію ти юзаєш (юзав) Маску. То може розкажеш що (які пакети які канали) і по якій ціні вони пропонують?
хто знає, скажіть будь ласка адреси гортовень комп"ютерної техніки у Львові? наперед дякую! скажіть будь ласка, де можна купити не дорого все обладнання для супутникової антени і саму антену? адреси гуртовень або магазинів! наперед дякую!
В мене все життя була саталітарка і чеснокажучи я вже замахався - потсійно стирати, вводити нові канали (а їх змінюють кожен день), бігати з перекодовуванням картки, крутити антену в різні сторони і на різні супутники. Тільки появиться якийсь нормальний канал так тут же переходить на платний. Я би чеснокажучи поставив собі кабельне і не парився але в нас тут район особняків майже то не проводять на нашу вул. Колись, ше коли було доступним НТВ+ на піратках за 40 грн то ше пів біди а зараз вже нема шо дивитися. Підключив собі компютер через сендер до телевізора і дивлюся шо хочу. А Телік так, хіба новини, М1, або той цирк з Шустером
А хто користувався послугою каб.тв "Воля Львів"? Хочемо батькам або тарілку або каб. підключити і от вагаємось. Наскільки розумію щодо тарілки, то треба буде періодично розкодовувати канали або купувати платний пакет. Це може вийде на те саме що й кабельне? Правда у Волі пакет "Україна і світ" зараз по 42 грн. ще й треба тв-тюнер купувати. Цікаво чи Мартіні таки купив собі тарілку і яку , і чи задоволений
По ідеї кабельне краще від тарілки.Діло в тому,що кабельщики ставлять з 10 тарілок.Канали розкидані по багатьох спутниках.Коли людина купує собі тарілку,то на неї ставить максимум 3 головки.Тобто сигнал можна приймати тільки з трьох спутників.Є звісно тарілки з поворотним приспосібленням там можна дивитись багато супутників,але такі тарілки коштують недешево.А кабельщики можуть собі позволити поставити на 1 канал 1 тарілку.Тай мені здається,що кабельщики не вічні.Зараз серйозні компанії,які працюють на загальнодержавному рівні прорводять кабелем і телефон і інтернет і кабельне телебачення.Так що дрібні,які обслуговують декілька вулиць в місті просто дадуть себе з"їсти. Особисто в мене 2 тарілки.Але мене не задовільняє,що нема ТРК "Україна-цей канал закодований,а через один канал не хочу кабельне підключати.Так що ідеального варіанта немає.У кожному варіанті є свої плюси і свої мінуси.
З оплатою там "дрімучий ліс", окрім безпосередньої абонплати беруть ще й аванс за наступний місяць. Теж виходить по 42 грн і без їхнього тюнера. 2-4 канали взагалі фонять низькою звуковою частотою + взяли за моду, або ж хтось інший глушити до нуля звук у паузах - відчуття, що потрапляєш до батискафу... Коротше - такі послуги надоїли, думаємо полюбе ставити тарілку і до неї 4 ложки ))
Актуальне питання. Розглядали варіант установки сателітки. Перечитавши відгуки, бачу, що це не так безпроблемно, як може здаватись. Я думала, що це 1 раз заплатив, настроїв і дивишся, а виявляється так добре не буває Подобається ціна і можливість вибрати канали в МедіаМакс (до речі, це той самий Мітріс, я правльно розумію?), але чоловік начитався відгуків про погану якість. Живемо в центрі (р-н Стрийського ринку), користуємся кімнатною антеною - пристойно показує тільки Новий, СТБ та 1+1 А часом і футбол треба дивитись Хотілось б почути відгуки про Медіамакс, якщо хтось користується з форумлян. Які ще можуть бути варіанти в наших умовах?