Тарифи, блін, підвищують... Хто як хоче...

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Ivan, 26 лис 2006.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Тарифи, блін, підвищують... Хто як хоче...

Земли у меня нема.... учить ближайшие 15 лет не кого...самолетами не летаю уже лет десять...да и не куда...телефоны как то фиолетово...звоню редко...
    Одна радость..с 1 грудня понизили проезд в маршрутке Обухов -Киев с 4,50 грн до 4,00 грн...хоть детям полегче будет....:cool:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Або сірководень, нє?:o

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не зрозуміло.:confused: Коли зарплати підвищують, - нормально! А коли тарифи - гвалт!:cool:

4. Nikola

Nikola Well-Known Member

Треба діяти !!! Нє?
    :ireful1: :eek: :eek:
    http://e-news.com.ua/show/133033.html

5. Степаныч

О-ф-и-г-е-т-ь!!! Они повышают цены на энергоносители, минимальную зарплату, запрещают взаимозачёты... и что-то требуют! Идиёты!:eek:

6. Полковник

Полковник миється в бані

:)
    Как получилось, что ТУДА избрали одних москалея?:confused: :confused: :confused:

7. Salata

Salata Well-Known Member

Это чтобы уменьшить поток имигрантов. Не? :)

8. Степаныч

Идиёты не национальность! Это диагноз.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

В багатьох багатоповерхівках зараз ставлять лічильники тепла, але це не зовсім правильно. На одному будинку повинно стояти як мінімум два лічильники - один на вхід, другий на вихід, а жителі повинні платити за різницю показників між лічильниками. Ну скажіть, що я не правий!

10. Полковник

Полковник миється в бані

Як завжди - не!:D

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє - та, чи нє - нє?:confused:

12. Степаныч

Звісно, що не правий. Якщо по будинку сквозняки гуляють, на виході теплоносій беде холодним. А якщо ні, - теплий. Інша справа, який лічильник. Він не воду повинен рахувати, а температуру теплоносія на вході.

13. Ivan

Ivan Well-Known Member

Ні, братику... Гвалт - це коли одним ударом в 3,4 рази і без особливих пояснень... А на аргументовані запитання - чому аж настільки? - чому одразу? - чому за найдорожчою для рядового громадянина схемою? зазвичай не відповідають взагалі. Про це й шла мова. Ти, здається, один тут цього не помітив... ;)

14. Степаныч

Та ні, БРАТИКУ;) Це ти чогось не зрозумів. Подивись мої коментарі №№ 4, 6 (наводжу нижче), 8:
    "Погоджуюся. Але обгрунтування є. Його ніхто ОФІЦІЙНО не спростував згідно законодавства. В ЗМІ стільки всього...! Але при любому розкладі тарифи були значно нижчі собівартості, це очевидно. Питання не в тому, піднімати чи не піднімати тарифи, а в тому НА СКІЛЬКИ ПІДНІМАТИ. На 10-15% чи в 2,5-3 рази. Інша справа, що є механізм компенсації різниці в тарифі за рахунок міського бюджету, не знаю чи задіяний він у Києві і якщо задіяний, то наскільки.
    Стосовно Черновецького. Мер одноосібно такі питання не вирішує. За нього повинна проголосувати більшість депутатів міської ради. Я вже не кажу про механізм прийняття цього регуляторного акту (громадські слухання, рішення виконкому, прокурорський нагляд)".

Я маю на увазі, що ми самі перш за все винні у тому числі і у тому, що ТАК ростуть тарифи! Місцева влада ігнорує законодавство щодо тарифоутворення, центральна - відморожується, що то не її справа. А населення у кращому випадку перестане платити, але це буде невелика частка і доля цих людей "перекриється" законослухняними. На це і розраховано, ІМХО. Адже якщо підвищити у, наприклад, 1,7 - 2 рази, все рівно будуть ті, що перестануть платити. При підвищенні у 3,4 рази іх стане трошки більше, але незначно. Такі справи, БРАТІШКА;)

15. Ivan

Ivan Well-Known Member

Тобто, у всьому винен я? Я правильно зрозумів твої повчальні сентенції? І тепер, як винний, повинен мовчати в тряпочку і платити, скільки скажуть? І якщо ти не знайомий з обгрунтуваннями (а вони є лише альтернативні і, відповідно, заперечують потребу такого офіційного підвищення, бо ОФІЦІЙНИЇХ обгрунтувань просто не існує!), то їх і враховувати не варто. Тіпа, нє счітаєтся... ;)
    Слухай, тобі б Чорновецькому написати - ти готовий член його команди!!! :D :D :D

Я так розумію, ти не з Києва, бо не в курсі останніх подій в Київраді :) .

16. Степаныч

Винні МИ: я, ти, наші сусіди, усі ми. Мовчати в тряпочку це погано. Але якщо ні на що інше ми не спроможні? Я не з Києва і ні в якому разі не прибічник Черновецького, навпаки. Але у нас такі ж проблеми. І що? Де масові протести? Де вимоги дотримуватись законодавства? От "Майдан" заради абстрактних свобод, - от це да! А коли мова про КОНКРЕТНІ речі, то вони нібито більшість і не цікавлять. Бачив по ТБ протест киян з приводу тарифів. КУмедія!
    Не буду узагальнювати, та ситуація з тарифами, це лише окремий випадок, який свідчить про, якщо хочеш, зрілість нашого суспільства. Але далі вже оффтоп піде.;)

17. Ivan

Ivan Well-Known Member

Ну, про незрілість громадянського суспільства я сам завів мову ще в гілочці про замки (в розділі "Історія"). Але що ж робити? Я на тому мітингу був - дійсно, Майданом це не можна назвати, але й там було трохи людей, які цілком усвідомлено висловлювали свій протест. Але окремі люди (скільки б їх не було) ніколи систему не змінять - потрібно якесь організаційне структурування. Всі вже усвідомили, що нинішній політикум не здатен задовільнити інтереси суспільства. Януковичі - бо то очевидний рудимент совка і їх час історично недовгий, а помаранчеві - бо виявилися тими самими януковичами, які нібито прагнули щось змінити, але органічно були на це нездатними. Вже, здається, всі розумні люди в країні щонайменше по разу казали, що наступає зміна політичних поколінь. Наше життя вони - ті вожді, що зараз є - ще добряче попсують, але то вже їхній автореквієм. Нас сама історія, як пилосос, втягує в Європу і великий світ. І нічого з цим уже не зробиш - підлизуйся до Путіна з балачками про ЄЕП чи ні... :D :D :D
    От кого справді жаль, то це Росію. Щиро кажу. Світ таки консолідується у вирішенні своїх проблем і таки побудує нову світову енергетичну схему з урахуванням проблемних ірано-російсько-венесуельсько-ше якихось точок. Власне, зараз ВСІ світові потуги над цим працюють. А північний брат знову традиційно заляже в сплячку з солодкою впевненістю про свою вічну особливість і виграшну хитрож...ість. А тоді прокинеться якось - Упс! А світ, блін, якийсь інший став... Нєпонятний... Знову лишиться хіба лапу гризти і нарікати на американські підступи... Що поробиш - казка про Ємелю і халявну піч-годувальницю невмируща... :p
    P. S. От куди тема комунальних негараздів заводить опівночі...:D :D :D

18. Валерий

Валерий Well-Known Member

БРАТИШКА, а тебе не кажется, что это как раз для тебя, в свете твоих стонов о будущем России ?
    ...................................................
    Жалел здоровых, будучи больным
    Жалел богатых, будучи убогим !
    ....... :D :D :D

ТЫ не обижаешься, что на "ТЫ" ? Я ведь тоже,......... с искренним уважением ::cool:

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

А ще були кандидати: боксер Кличко та старий мер-пенсіонер Омеля.

20. Степаныч

Ну хто ж винен, що не було Данили???:confused: ;)

а де твій аватар? :)