Тю, а я думав, що ця тема про москалів, накшалт "мнєніє рузького"(ледве поборов бажання написати останнього).
У поїздах трапляються такі руденькі (бачила сама), там немає євроремонтів... А такі великі, майже чорні, жили собі під підлогою. Коли робила ремонт, знайшла від попередніх хазяїв подаруночок. Обробила звичайним дихлофосом і все, зникли.
Єдине, чого таргани не витримують - це холод А в нас капець Завдяки нечистоплотній сусідці, від якої вони розповзаються (бо там просто вже нема де їм жити - всі дірки ними забиті) та нечисть лізе до нас в квартиру і до бабулі нашої (по сусідству живе). Я вчора ледь інфаркт не дістала - пішла вночі на кухню водички попити, ввімкнула світло, а там таке величезне, як мій мізинець, та руде тарганище на плитці сиділо. А навколо малючки бігали. І скільки б ми не боролися - марно. І картоплю з борною кислотою їм підкладали, і пастки тарганячі з отрутою ставили, і всякі гелі-олівці використовували - та нечисть на півроку-рік пропаде, а потім знов наповзає
Испанка, я просто борную кислоту рассыпала по квартире, но ушли они вместе с соседями)) но в доме есть еще детский сад - и периодически они у себя травлю устраивают, нечисть вся эта к нам бежит. главное, им доступа к воде не давать, без нее такаранам плохо
Кажуть, що таргани біжать від туди, де є Вай- Фай . Може , так, а може і ні. Але у нас їх давно немає, як ноут купили, а бабуля моя , яка кожен куточок своєї квартирки вимиває , постійно на них скаржиться.