Таргани

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Доброчин, 19 лют 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та тут старий будинок і вони на всіх поверхах. Пупер має цілковиту рацію про щілини. Тут їх маса по цілому будинку. Профілактику ніби роблять, але повністю воно їх не знищує. Минулого року не було, а от в останні місяці в них якась особлива активність. Намагаюся найти інше помешкання. :cry:

• Подобається Подобається x 3
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Найкраще завести мишей. Вони їдять тарганів. Але якщо миші не подобаються тоді "комбат" досить ефективний. Навіть коли сусіди це мають за 3-6 місяців можна вивести. В мене звичайна інша ситуація бо моя квартира рент-контрол. Тобто дешевше чим майже будь де. І це остання така квартира в будинку. Маю надію її продати десь через 20 років. Вже торгуюсь з власниками коло 5-ти років. Такщо покищо її лишати не збираюсь. В твоїй ситуації це звичайно інакше. Напевне краще не мучитись і знайти більш відповідне помешкання.

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Не силіться в будинок де є індуси , або пакістанці.
    В них коли весілля , то їм дарують в коробoчці тих какорочів.Це символ розмноження . Щоб вони так само розмножувалися , як ті какорочі.

Останнє редагування: 7 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  4. Полковник

Полковник миється в бані

А где россияне живут, туда можно селиться?

• Подобається Подобається x 2
  5. Patrick

На яку Ви відповідь чекаєте?....
    Коли купляти , або рентувати апартмент то найкраще між англійцями.
    Вони люди врівноважені - ніс свій до вас не пхають, їди з різними запахами не варять.Дружбу не навязують і після 10 вечора в гості не ходять.
    Найгірше між "нашими" - тобто між українцями , рускими , поляками , сербами , хорватами.
    Коли в будинку мішана компанія , це ще нічого.
    А коли майже всі словяни , як в Торонто є такий райoн "Шльонск" - то майже дурдом.Сплєтні , завість і т.д.
    Я живу між англійцями.

• Подобається Подобається x 5
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Ясно.
    Лучше не селиться.
    Вот, сижу и думаю, где мне в Москве этих английцев найти, чтобы между ними поселиться...
    Да...
    Проблемка!

• Подобається Подобається x 1
  7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Були вони і у мене колись... в мене сусідка з сином їх розмножували. Приходжу якось до них, а ті куричневі там пішки ходять і ніхто іх навіть не чіпає. Так я зрозуміла причину іхнього перебування й у мене.
    Мені тоді було з десять років. Тої зарази я не боялася, як ото більшість дівчаток і вирішила пояснити сусідці що не варто займатись такою благородною справою як розмноження тарганів, бо є і благородніші. Тиждень я відловлювала вусатих. бережно їх складала до коробочки і ловила дальше. Потім коли батьків не було дома запросила в гості сусідку допомогти мені приготовувати для батьків сюрприз - вечерю. Картопелька картопелькою, а ось підливка і нас була з отих коричньових... я ще намагалася переконати сусідку попробувати чи бува я не пересолила... Вона коли то зовиділа... ой то навіть не описати жодним зі слів шо ся творило... Але вусатих вона почала травити і з часом вони у мене в хаті зникли.
    Так що рецепт винесений з дитинства: якщо у вас є сусіди яким байдуже до тої живності,а вам на відміну від них не байдуже, попросіть їх скуштувати тим милих створіннячок. Приємного апетиту вашим сусідам, а вам боротьби з небажаними вусатими гостями :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Patrick

Там де живуть працівники посольств США , Канади , Британії...

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мені хіба зорганізувати сусідів на приготування доброчинного обіду для власника будинку. :))) Знайшла в неті відгуки про мешкання тут, то люди дуже на власника нарікають. Кажуть, що він цілковито байдужий, що люди жучків тих не люблять. А вичитала ще й, що тут взагалі можна робити музей комах, як і в 9 інших будинках цього району. :crazy: Коротше, треба точно інше помешкання. Ще би вони такими дорогими не були... :sad:

Останнє редагування: 7 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  10. Daisy

Daisy Well-Known Member

В нас ніколи того не було і мені випала можливість з ними "познайомитись":sad:, коли перший раз приїхала до Америки, на Флориду. Чи бачили ви їх сантиметрів 4-5, таких великих і противних, як в фільмах показують. Я думала, що скоріше ноги натягну від тих спреїв ніж вони.Жерли все підряд, навіть фольгу. Фу-фу-фу!!!!!!!!!

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Краще не треба...

12. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вообще, действительно любопытно. Тараканы исчезли где-то в конце девяностых. Неужели новые отравы оказались столь эфективными?:dntknw: Или что-то другое?

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Останній раз тарганів бачила у потязі Херсон-Львів три роки тому, коли з класом на екскурсію їхали.Ми там такого репету наробили,:))) що бідні провідниці не могли второпати "Подумаєш, таракани!"
    А вдома були як квартиру купили, залишились від старих мешканців.мама швиденько якимся гелем намастила де потрібно і ось вже 13 років немає.

14. Vladada

Vladada миється в бані

Добре допомiг биоцид Детиа вартicть 95 грн, а таргани пропали за 2-3 недiлi.
    Купляла тут

15. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Фу фу фу який жах.Тільки на хвилинку представила:facepalm:

16. Matlika

Matlika New Member

Певно вже хтось писав такий рецепт виведення цієї гидоти, але повторюсь: з'єднується борна кислота та яйце (я беру жовток від вареного). З цієї маси ліпляться кульки та розкладаються по місцях, де таргани люблять бувати. Борна кислота зневоднює їх організми та вони швидко помирають. І ця отрута безпечна для людей й для тварин :)

17. Vladada

Vladada миється в бані

вони вже звикли до кислоти, вже новеньке шось треба

18. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

А ви особисто проводили такий експеримент??Діє?

19. Olenall

Olenall миється в бані

я вже забула, що то є

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

В мене вдома ніколи не було тарганів
    А в машині одного разу були завелись. Вдень сидять по норах. А ввечері такий сідаєш в машину, а воно, курва, по панелі приладів гуляє! Трась його гаманцем!

Я все думав, шо робити, як того позбутися? В результаті прийшла зима і вони самі здохли

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)