Відповідь: Таргани Ггг. Вони не зникли - вони перекочували до потягів УКРзалізниці. Гидоооота...В купе їх тьма-тьмуща. Цікаво - а в СВ їх хоча б травлять???
Відповідь: Таргани а вони ще літають,ставте їм поїлки з борної кислоти(порошок) розведеної водою ,вни її дуже любют
Відповідь: Таргани :eek: Де вони зникли? Бігають,прусачки,бігають!І то з квартири в квартиру.Був період,шо їх не було,а тепер знову повно.Ніякі трутки не помагають-в них імунітет виробився.:8:
Відповідь: Таргани Проти тарганів добре робити кульки з борної кислоти і яєчного жовтка, і розкидати їх по всій хаті.
Відповідь: Таргани Ой, як згадаю про тарганів, які від сусідів перелазили - брррррррррр... Допомогли тільки пастки "Рейд", розставлені по всій хаті. "Непрошених гостей" як рукою змело
Відповідь: Таргани Мені ще допоміг гель "Рейд" До речі, хто-небудь звернув увагу, чи то тільки мені все дурне в голову лізе? Відкрила я тільки що головну сторінку нашого форуму і не могла натішитись, як гарно теми підібрались :D :D :D Особливо, коли читати тільки назви тем...
Там є кілька версій. перша - сприяють виникненню онкозахворювань дихальних шляхів. Друга - їхні екскременти дуже алергенні (внаслідок того, що завдання цих "продуктів" - відлякувати жуків-конкурентів, чи ворогів). Третє "синдром хронічної втоми" може бути спричинений тарганами . Але остання хвороба - точно вигадана фармацевтами.
Гм... Колись я задешево придбав (точніше, виміняв) класний магнітофон. Під плунжер електромагніту заліз тарган і ролик не притискався як слід. Вдома розібрав, промив горілкою, зібрав - працював багато років. Тож таргани бувають корисними.
Неправда, у мене вона виробилася після нічних рейдів на кухню. І смішно, і не дуже. Он вже шукаю інше помешкання, бо докучати почали аж надто. Що то значить старий будинок... Правда, я вичитала в неті, що можна на них робити лапки, де ставити суміш із соди та цукру. Це начебто їх обезводнює і вони здихають. Останнім часом на них не натрапляю. Може, справді вивелися... Така гидота.
Ми коли переселилися на квартиру, та тараканчики аж ридали від щастя, бо вже від голоду самі пакували валізи до сусідів... Їм дуже засмакував Рейд і вони неодноразово прибігали за добавкою. Але моя дружина зробила їм западло і купила "якийсь гель в шприці". Напевно, то був наркотик і вони, турбуючись за своє майбутнє покоління, покинули нашу скромну обитель і не попрощалися. Ось така-от душещипна історія... А в нас всі кажуть що тараканчики втікають від випромінювань мобільників. Але тепер мобільники роблять модними, з маленькими електрохвильками, то є надія, що ми їх побачимо!
В мене колись ці створіння (десь років 18 тому) посміли завестись. Я їх навіть не виводив. Вони тільки понюхали фарби і скіпідар і я вже їх 18 років не бачу...