Таргани

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Доброчин, 19 лют 2007.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Таргани

Ггг. Вони не зникли - вони перекочували до потягів УКРзалізниці. Гидоооота...В купе їх тьма-тьмуща. Цікаво - а в СВ їх хоча б травлять???

2. Forpost

Forpost Стоїк

а вони ще літають,ставте їм поїлки з борної кислоти(порошок) розведеної водою ,вни її дуже любют

3. Meg

Meg Well-Known Member

:eek: Де вони зникли?
    Бігають,прусачки,бігають!І то з квартири в квартиру.Був період,шо їх не було,а тепер знову повно.Ніякі трутки не помагають-в них імунітет виробився.:8:

4. Forpost

Forpost Стоїк

то кажете, що мої ще вернуться....

5. Meg

Meg Well-Known Member

Та,100 процентів!Мої,рідні,вернулися)))Бе!

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Проти тарганів добре робити кульки з борної кислоти і яєчного жовтка, і розкидати їх по всій хаті.

• Подобається Подобається x 1
  7. Melody

Melody Well-Known Member

Ой, як згадаю про тарганів, які від сусідів перелазили - брррррррррр... :aggressive: Допомогли тільки пастки "Рейд", розставлені по всій хаті. "Непрошених гостей" як рукою змело :crazy:

8. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Таких маленьких беззахістних тварючок - як Вам не соромно:rolleyes:

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені ще допоміг гель "Рейд"
    До речі, хто-небудь звернув увагу, чи то тільки мені все дурне в голову лізе? Відкрила я тільки що головну сторінку нашого форуму і не могла натішитись, як гарно теми підібрались :D :D :D Особливо, коли читати тільки назви тем...

10. Melody

Melody Well-Known Member

А їм не соромно без прописки жити? :shy:

11. И не просто жить, а ещё и есть наши продукты и разносить заразу!

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

ми так в гуртожитку робили - допомогло. А до того не знали вже, як з тою заразою боротися...

13. Полковник

Полковник миється в бані

Впервые слышу.
    Честно.
    Что, действительно разносят?

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

Там є кілька версій. перша - сприяють виникненню онкозахворювань дихальних шляхів. Друга - їхні екскременти дуже алергенні (внаслідок того, що завдання цих "продуктів" - відлякувати жуків-конкурентів, чи ворогів). Третє "синдром хронічної втоми" може бути спричинений тарганами . Але остання хвороба - точно вигадана фармацевтами.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гм... Колись я задешево придбав (точніше, виміняв) класний магнітофон. Під плунжер електромагніту заліз тарган і ролик не притискався як слід. Вдома розібрав, промив горілкою, зібрав - працював багато років.
    Тож таргани бувають корисними. :)

• Подобається Подобається x 6
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Неправда, у мене вона виробилася після нічних рейдів на кухню. :haha:
    І смішно, і не дуже. Он вже шукаю інше помешкання, бо докучати почали аж надто. Що то значить старий будинок... :sad:
    Правда, я вичитала в неті, що можна на них робити лапки, де ставити суміш із соди та цукру. Це начебто їх обезводнює і вони здихають. Останнім часом на них не натрапляю. Може, справді вивелися...
    Така гидота. :sad::sad::sad:

17. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ми коли переселилися на квартиру, та тараканчики аж ридали від щастя, бо вже від голоду самі пакували валізи до сусідів... Їм дуже засмакував Рейд і вони неодноразово прибігали за добавкою. Але моя дружина зробила їм западло і купила "якийсь гель в шприці". Напевно, то був наркотик і вони, турбуючись за своє майбутнє покоління, покинули нашу скромну обитель і не попрощалися. Ось така-от душещипна історія...
    А в нас всі кажуть що тараканчики втікають від випромінювань мобільників. Але тепер мобільники роблять модними, з маленькими електрохвильками, то є надія, що ми їх побачимо!

• Подобається Подобається x 3
  18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 2
  19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

якщо я правильно розумію проблему, то головне, щоб не було щілин у помешканні...

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В мене колись ці створіння (десь років 18 тому) посміли завестись. Я їх навіть не виводив. Вони тільки понюхали фарби і скіпідар і я вже їх 18 років не бачу...

а де твій аватар? :)