tanna. Повертайтесь. Я всьо прощу.:)))))

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 16 лис 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Позичте хтось попілу для посипання голови.:o

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

:good:
    100%!
    Самая-самая!:rose: Без "наверно"...

3. ГРАНД

От бачите, як би не цей форс-мажор, то вона б ніколи не почула стільки улесливих характеристик на свою адресу. Отже у всьому є позитив та раціональне зерно. як кажуть відштовхнувшись від противного завжди виходиш на позитив, ба навіть на захоплення.Ще трошки і я почну вимагати подяки від Танни за вдалу розкрутку іміджу в якості невинной жертви та масового висловлювання любові та пр. хороших слів.;):))

4. Orthodox

Исходя из Вашей логики, нет ничего веселее похорон!)))))))))))))))

5. ГРАНД

Це як раз не моя логіка, а московська народна. Згадайте про загальноприйняті в московщині прижиттєві пригноблення та воспєванія після смерті. Приклади наводити немає сенсу, бо їх надто багато.

6. Orthodox

Частково погоджуюсь Викликає сумнів локальність цього явища. Не тільки московська, імхо...

Це підтверджують слова Святого Письма Нового Завіту:
    Пророка нема без пошани, хіба тільки в вітчизні своїй та в домі своїм! (Вiд Матвiя 13:57)
    Бо Ісус сам казав, що пророка не шанують у його рідній вітчизні. (Вiд Iоана 4:44)

7. bars

bars Well-Known Member

Гранде, оскільки пропозиція дружби на форумі прийшла від Вас, я тільки погодився, пропоную Вам самому і викреслити мене зі списку своїх друзів. Я не хочу, щоб присутні могли подумати, що у нас з Вами може бути щось спільне. Можливо я і підтримую деякі Ваші політичні погляди, але методи досягнення мети і, особливо, відношення до оточуючих у нас майже протилежні. А саме відношення до людей я вважаю головним.
    У Танни я прошу вибачення за мого колишнього друга і хочу запевнити, що вона завжди може розраховувати на мою підтримку.

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Гранд, если мы ещё не друзья, то просьба меня туда добавить.
    Всегда легче иметь дело с честным и откровенным человеком, который пишет и поступает так, как думает, а не фальшивит в постах.
    Молодец.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ех, пане ГРАНД, дівчина ж політикою навіть не надто цікавилася... :sad:
    і цікаво Вам ото з бабами воювати?

10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я выскажу мысль. Однако Ваше право господа, поддержавшие пане ГРАНДА, думать так как Вы думаете. Пускай форум и виртуальная часть Вашего общения и не надо о "правдивых" поступках и героической судьбе страдальца, спрятавшегося за забором и тряся мудями перед зрителями.:ireful:
    Правда нашего быта, это то что нам надо исполнять нужду. Как бы естественно. Даже без как бы.
    Так давайте где приспичило, там и гадить. Или в общественном месте, одна правда, а дома в семье, другая. А если одинок, то совсем другая?:)
    Я вот когда в тайге один, и перекусываю. То ем бывает руками, чамкаю, хлюпаю и мусорю. И это правда должна быть и в гостях, в ресторане, или даже в семье?
    Как то этого себе не позволяю. А тарелку на голову смогу одеть, в общепите, такому. Это значит я трус?о_О
    Не понятен чалдону Ваш мир. %-)

11. ГРАНД

Згоден.:)
    Я в дитинство люблю погратись, але не на стільки.
    Не буду я самостійно Вас виключати.:pardon:
    Добавлю із задоволенням.:)
    Тепер Ви на форумі отримаєте загартованого політичного бійця в особі Танни. Правда не знаю яких політичних вподобань, але принаймані зародки бійця вже закладені. Мною. Я так думаю.;)

12. Orthodox

т. Ленин как-то писал: "Формально все правильно, а по существу - безобразие!"

в случае с данным конфликтом(?) наоборот, имхо, - по существу всё правильно, а вот по форме безобразие получилось :)

Но, как говорится, à la guerre comme à la guerre )))))))))))

Мой прогноз: всё разрулится менее чем за неделю!;)

13. ГРАНД

А чотриьохликі Януси бувають? Про двуликого чув, а про чотрирьох - ні.

14. ГРАНД

Не хочу ворожити на кавовій гущі, але Ваші б слова та ........у вуха.:)

15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Отвечу. Если есть двуликие, то почему не быть и четырёх.
    У меня на аватарке пример. :)

Лишь бы скотский не взял верх и не стал основным.;)

16. ГРАНД

Візьме рано чи пізно. Обов"язково візьме. Сам факт його існування вже вказує на це.

17. ГРАНД

18. DIO

DIO SAINT SINNER

Скажу, как думаю.
    У меня есть друг, с которым постоянно возникают подобные споры (он ярый русофил).
    Каждый раз, при встрече, ключом бьет плотный поток "нечистот". Постоянные подкалывания, подшучивания, жаркие протесты с пеной у рта, но НИКОГДА, ни хамства, ни оскорблений, мы себе не позволяем.
    Дружим 20 лет, может 19, точно не скажу.
    Это скорее спорт, чем реальное противостояние, мы же не на войне, зачем же так жестко?

Я Гранда уважаю, за его позицию - ни пяди чернозема врагу!
    И мне кажется, что он где то заигрался в войнушки, ляпнул ерунду и сам об этом жалеет, но не сознается, чтобы не выглядеть мягким, в глазах форумчан :)
    Панэ Гранд, если вы хотите извиниться перед пани Танной, сделайте это, и вам полегчает, даже если она этого не прочтет.
    Все мы люди, прежде всего.

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хтілось би. :sad:

20. ГРАНД

Я прошу вибачення у всих кого так чи інакше зачепив своїм нестраманим язиком. Думаю, що таки багато кого зачепив. Але нічого вдіяти з собою не можу. саме за цю "якість" чи не все життя потерпав і не досягав того, чого досягали ті, хто свої язики вмів триати на повідку. У ене так не получалось.
    і як не дивно я про це не шкодую. я різав правду - матку родичам внаслідок чого втрачав контакти з ними аж на десять років (принаймні один із них). але потім таки отримував визнання від них своєї правоти, що таки правильно їм все висловлював. Діти теж мені були вдячні, за те що я ніколи не казав те, чого їм хочеться почути, а казав те що бачать очі, а значить бачать всі. Образи на мене були шалені. Дружина умовляла "ну скажи ти їм те що вони хочуть чути, що тобі важко?" Так, важко. Не можу я казати на біле чорне і навпаки. НЕ -МО-ЖУ!!! Сказати що мене навмисно так виховували батьки - ні. Якось сам таким виховався. Ну хоч ріжте, хоч їжте мене. Мабуть таки багато хто скаже (та і казали ) на мою адресу нехороших слів та визначень - і я це сприймаю цілком і повністю. але я вмію відрізняти злісний навіт від справедливого докору і влучного удару в саме яблучко і попри все таки їх ціную. Тому кажіть на мою адресу хто хоче і що хоче, я все сприймаю і все беру до уваги.....як губка. але не забувайте, що я, це є таки я.
    Дякую.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)