Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем andi, 26 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Ви пропустили танці Іри Білик

• Подобається Подобається x 1
  2. OldMan

OldMan Well-Known Member

И депутатский значёк даже на бальное платье цепляет.
    :)

3. Bogun

Bogun Well-Known Member

А я голосую за Підкопаєву, проти неї нічого немаю. Але її партнер мій знайомий з Хмельницького. Правда, я за нього болію, хоча це шоу для оцінки зірок:D . Проте і відсилаю СМС за Олега Скрипку. Що мені робити? :D Нехай переможе сильніший і його оберуть телеглядачі.

• Подобається Подобається x 1
  4. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я задоволений, що переміг Костецький з Підкопаєвою. Але якби це не був мій знайомий, то я б ніколи в житті не голосував за Лілю. По-перше занадто не щира і награно вела себе. Тим паче потім заявила, що Скрипка з Західної України, хоч він народився у Росії. А Хмельницький, який голосував за неї, також Східна Україна

Навіть про автомобіль віддам діткам і хто в ньому буде кататися директор інтернату чи що? Напевно це був піар-хід, краще Сергію віддала, все-таки він її всього навчив, а на дітей з власної кишені (вже таки не бідна).
    Що-що мені виступи Скрипки сподобалися і як Сергій навчив Підкопаєву тим паче і їх номери. І ми раділи всієї сім'єю виграшу Сергія. Хоча Підкопаєва мені взагалі в очах опустилася. Я вважав мати однієї своєї та однієї прийомної не може бути такою не щирою і верзти всіляке. За дві останні програми вона у очах у мене опустилася.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)