Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем andi, 26 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Ніразу не бачив тої фігні. Народ, коли і в якій годині фінал? Це треба подивитися! Скрипка пофіг як танцює, головне Подкопаєву не пропустити :)

Полковнік, ви справді не знаєте Воплі Відоплясова?

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Была такая команда КВН из Кривого Рога "95 Квартал" (такой квартал там реально есть, там живут мои родственники и сейчас.. :) ). Они уже не играют, но дают концерты, есть своя программа. Лысый Женя Кошевой тоже из той же команды. А Зеленский Володя обладает классным чуством юмора, за что он и нравится многим, а не только мне.. :)

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

в суботу біля 20.00, але у неділю повтор вранці з 11.00 по 13.00 :)

4. MARTINI

Будем дивитись і слати смс за Скрипку :) Так вже повелося, що як я відправляю смс за когось, то він виграє :)

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

я щось теж слабо вірю в перемогу Подкопаєвої...
    це ж шоу, а не олімпійські ігри ;)

6. Відповідь: Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Что-то напоминает... Осень 2004? :rolleyes:

7. zet

zet Дуже важлива персона

Невстранец, я тоже сейчас за Скрипку буду голосовать. Подкопаева очень хорошо танцует, но раскованости эмоциональной не хватает. Скрипка танцует препаршиво, но эмоционально и сами танцы какие-то "живые" у него, энергетика так и прёт! :). А вообще-то, мне Кошевой больше нравился, хотя он парень вообще "деревянный", но зато его миниатюры были смешны и зажигательны.
    Как сказал один из судей о Кошевом: "не в лад, не в попад, но при-и-икольно! :)".

8. Відповідь: Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Зет, а мне-то что? :) Я против Скрипки ничего не имею, наоборот - его я знаю, а Подкопаеву эту вашу - даже не представляю. Голосуйте за того, кто Вам нравится. Мне показался интересным ПОЛУшутливый подход Мартини, не видевшего ни одного танца в их исполнении (вроде, шутливый, но ведь он так и поступит скорее всего! :)), который я и прокомментировал. А Вы так и поняли, да? :)

9. MARTINI

Невстранец, все просто - Подкопаєва є депутатом Донецької міськради від Партії регіонів. Не люблю я тих депутатів, а особливо від цієї партії :)

10. Відповідь: Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Это многое объясняет :)

11. MARTINI

А мені навпаки здається, що її протягують в переможці... Он на сайті вона лідирує в опитуванні. Тільки якщо переможе Скрипка, я повірю в реальність цього голосування :)

12. zet

zet Дуже важлива персона

Мартіні, не треба бути категоричним. Подкопаєва гімнастка, тому дуже гнучка й фізично підготовлена. Танцює набагато краще за Скрипку, але їй не підходить партнер, занадто молоденький для неї. Вона до танцю відноситься як до вивчення уроків. Все правильно й гарно, але не емоційно. Тому тут може бути вибір поміж танцем (тоді Подкопаєва), або - веселе шоу (тоді Скрипка). Кому що до вподоби...

13. Відповідь: Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Не... точно она. Осень. :D :D

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не пропустити "до фіналу", чи "як танцює"?....

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

от де собака зарита :D
    я то думаю, щось вона мені не дуже подобається :D

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ну, не надо так уж строго. Это шоу. На базе бальных танцев. Если судить только с точки зрения бальных танцев, то из обcуждаемой троицы ближе всего к танцам Подкопаева, Кошевой кое-как приблизился к танцам. А Скрипка просто пляшет.
    Но у этого шоу есть и другие критериии. Такие, как симпатии зрителей, присылающих смс, стоящих денег. :)
    Если оно популярно и тем более приносит прибыль организаторам, то пусть будет такое.

П.С. Я не очень разбираюсь в бальных танцах, я очень близко знаю людей, которые неплохо в них разбираются. Так что претензии с оценкой - это к ним. :)

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

Главное что любите танцы.

18. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Танці двох систем :) Організаторам слід терміново шукати нову концепцію передачі. Неможливо продовжувати епопею багатосерійних серіалів - Танці-1, 2, 3... "відробляючи" вкладені кошти. Як на мене, інтрига пропала.

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Похоже мы достигли крайней степени идиотизма.
    :sad:

20. MARTINI

Я ВВ люблю і Скрипку поважаю :) А от Подкопаєва як тільки відкриє рот, то хоч стій, хоч падай... Дура дурою... Вибачте, дами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)