Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем andi, 26 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Танці з зірками: засилля ЯЗЫКА!

Я би попросив поменше крику і поменше необгрунтованих узагальнень :)

2. NBK

NBK New Member

Танці з зірками 2: засилля тупості

Олег Скрипка - популярний "народний" співак. І навіть не найгірший. Можливо по українських мірках його можна навіть назвати реальною "зіркою". Але... Чи можна назвати його реальним ЧОЛОВІКОМ???
    "Танці з зірками 2" це ж не "У клюбі булі танці..." :))) Тут треба чітку різницю розуміти! І з самого початку його неприховано-зневажливе відношення до проекту також не робить йому честі. Не буду міркувати про професіоналізм бальних танців (не мій вид спорту), але чисто по-людськи повів він себе в даній ситуації як самий що ні на є ган... "Виріб №2"!!! Тобто зовсім не по-чоловічому. Кривдно панове, млинець!. Я ж був про нього набагато кращої думки.
    У даному розкладі він просто ПОВИНЕН був перервати шоу й сказати "Не згодний я з результатами - ми поступаємося місцем більш гідній парі!". Й повірте - це був би САМИЙ ГІДНИЙ його вчинок, який би підняв його популярність просто до небес і зробив би його реально ШАНОВНОЮ людиною на українській сцені. І був би він прикладом справжнього "сорочки-хлопця", доброго та справедливого, ГЕРОЯ українського села... Та і його напарниці таке шляхетне рішення принесло б неменшу повагу та відомість. Це був- би реальний РЕСПЕКТ ТА УВАЖУХА, як каже сьогоднішня молодь. А так...
    Так от, особисто для мене тепер Скрипка - НІХТО й кличуть його відтепер НІЯК, та й напарницю його я як не знав до цього, так і не довідаюся - навіщо?. Нехтувати їх всі тепер будуть обох!!! Хоча її провини в цьому можливо немає - адже вона чесно намагалася зробити із цього опецька "танцюриста". Але як у нас говорять на Україні "маємо що маємо". От і любіть тепер, фанати, свого відстійного ідола :) У лайні по самі вуха... Ганьба! Хай щастить :)

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

та я ж не про Скрипку питалася...

була вчора на концерті його ;)

4. Марина

Марина Well-Known Member

А я не согласна. Есть правила игры - а передача и есть игра. Чего это он должен ниц пасть. Его любят телезрители и им все равно как он танцует - ГЛАВНОЕ ХАРИЗМА в танце есть. Я лично голосовала за Подкопаеву , а моя вторая половина семьи за Скрипку. Так что все чесно. Это игра.И как оказалось язык тут не при чем.

• Подобається Подобається x 1
  5. Ольга

Ольга Well-Known Member

розкажіть, що там було? Бо я не маю змоги дивитися ТВ... :)

6. peGas

peGas Well-Known Member

мої батьки ходили,вони були в захваті

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

та, люди стоячи аплодували!
    Та і насміялися всі від душі. Стьоб фольковий був чудовий ;)

правда були моменти, що я думала - це весіллє, а не концерт в оперному. В стилі "село гуляє"...

8. Ума

Ума Well-Known Member

Не знаю ЧОМУ Скрипка мав комусь поступитися місцем? Якщо так, то Кошового потрібно було ще з перших передач вигнати, бо явно і Єгорова і Лобода станцювали в ті дні краще!!!

Скрипка дійсно цього разу не найкраще танцював... але я в танцях абсолютно не розбираюся - його фокстрот мені сподобався, а от джайв - ні. Хоча голосувала за Скрипку, бо інші мені взагалі не подобаються :)

• Подобається Подобається x 1
  9. zet

zet Дуже важлива персона

О чем вообще речь? Это ведь больше игра, чем танцы. Мне Кошевой нравится юмором своим, как раньше - Зеленский.
    На мой взгляд, то Подкопаевой как раз не хватает той энергетики, что есть в избытке у Скрипки. Причем, она не очень и виновата в этом. Партнёр слишком юн, поэтому пара не смотрится. У них получился танец хорошо последний, т.к. там по сценарию женщина должна быть старше мужчины.
    Если бы оценивали только мастерство в прошлых танцах, то выиграла б Могилевская, а не Зеленский. Но он был неизмеримо обаятельнее. Почему же тогда ни у кого из форумчан вопросов не возникало, а теперь возникла эта дикая идея. что бы кто-то кому-то уступал?

10. Полковник

Полковник миється в бані

Ох, и рисковая эта Марина! Ведь по лезвию бритвы идёт!!!!:D

11. Марина

Марина Well-Known Member

не поняла? тема то языковая, а затронули Скипку.

12. andi

andi Well-Known Member

та то Скрипка до концерту в Львівській опері 15 квітня готувався, тому і "не довчив" танці, зхалтурив...
    :))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не люблю Могилевську, але вона танцювала найкраще. А бездарний вискочка Зеленський... мені зовсім не подобається. Думаю, йому допомогли стати першим. Мої знайомі казали, що віддати голос за Зеленського було просто, а Могилевську - не просто.
    В танцях-2 Я - за Скрипку, хоча голосувати - ніколи не голосував і голосувати не буду, бо не бачу змісту підтримувати чужий бізнес на своїх емоціях. Зроблено так, що по суті від суддів нічого не залежить, а особливо у фіналі. Це просто нас розігрують, за наші гроші.

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

до речі, а скільки проект заробив на телефонних дзвінках? ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре порахувати.... Думаю гроші спонсорів просто віддихають...

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Даже ..если позвонило 20 тыс. абонентов...в среднем цена одного звонка 1 грн...минус "подоходный,бездетность,профсоюз,комсомол"..... остается порядка 0,20 коп с человека......
    Итого 4 тыс.гривень!
    ФИГНЯ!!!!!!
    :cool:
    Сам передачу не смотрел...взял "на вскидку"..если чо поправте!:D

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

здається 1 смс - 2 грн!

18. Читатель_Обкома

:confused: :confused: :confused:
    0,40 $ !!!!!!:eek:
    А не жирно будет????????:cool:

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

20. Читатель_Обкома

М..да...:confused:
    Ну и скоко голосующих обычно бывает?
    П.С.Кстати..а что за передача?И когда и где происходите сие девство...что так будоражит ЛФ?:cool:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)