апендицит +1000грн хірургу. далі роздає сам. Топольна. 2008рік. лютий. + 10+10 грн. медсестрам за крапельниці.
Какие сейчас цени на операции в областной, или вообще, кто та сориентирует ? Мне на операцию 2-3 степени сложности сказали 700 $ .
якщо Вам тут хтось скаже, що має бути дешевше, будете з тими, що хочуть 700, торгуватись ? ... риторично для статистики - видалення (?) жовчного міхура, Лікарня швидкої допомоги (топольна), липень 2010 року - 400 у.е. + медикаменти. така ж операція у березні 2009 - 300 у.е. + медикаменти.
На Броньовій, за операцію, для однієї близької людини взяли не мало не багато 10000 грн!!! За операцію, рівня складності, ІМХО, вище середнього. Забігаючи наперед, скажу, що операція очікуваних результатів не дала Потім розмовляв з іншим "друзями по нещастю", кажуть що в цій лікарні "така такса", зі всіх беруть в середньому по 10 штук А я то наївно думав, що за ці гроші лікарі будуть хворого чуть не на руках носити... а воно навпаки, футболили як тільки могли Дожилися... Кажуть на Сході та Півдні України такого немає. Але, ІМХО, ми і самі трохи винні. Привчили лікарів. Розбалували!
Месяц назад вырезали аппендицит сыну жены. Делал зав. отделения, через два прокола. Все обошлось в 4,5 тысяч грн, из них 3500 за операцию и лечение. 5 лет назад в той же больнице вырезали моему сыну, обошлось в 1500 грн
В одній з клінік Львова місяць тому мужчині було проведено операцію по збільшенню величини статевого члена. Обійшлась та операція в 3,5 тисячі доларів. Пеніс став на 5 см. довшим, проте ерекція на 60% слабша. Виходить розміри нормальні, а толку мало. Каже якби знав, то краще вкупив би помпу для збільшення пеніса PUMP MASTER BLACK за 296 грн..
А давайте у Оми спитаємо... У Огнєвої... ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- Хай би розум воловий на бойні взяв , Свіжий...
Смотря за какую?1 вот не давно по-женски делали- платила 1000 грн, а там мне кажется, смотря какая операция и сколько Вы реально можете платить денег.
Це дійссно так, ми самі вині. Зі шкіри виліземо аби все було добре, відамо останє, а вони звісно нагліють. Вчора була в дитячій лікарні Охмадит, відвідувала родичів. І чула розмову двох мам про операцію дитини. Розповідала як синові провели одну операцію, тут не пройшло навіть декілька днів і лікар не обгрунтовуючи чому почав наполягати на ще одній операції, вона звісно не погоджувалася тому що він не надавав вагомих причин, але все таки наполягав на ще одній операції. Коли вона його пристрашила що подасть на нього заяву скаргу, то він одразу зійшов з тої хвилі, і вже непотрібна була друга операція, перестав наполягати. Тому ми та наші діти, не рідко в наш час можем стати "жертвами" заробітку лікаря.Це як риба яка попала в сітку, якою потім можна наживитися.!!!
1) Ьроньова - найкорумпованіший найгірший варіант , там можуть і операцію задля операції зробити , навіть здоровій людині , тільки щоб грошей зняти - випадки були коли просто дерли гроші із людини при смерті на останній стадії онкології вимагали гроші за все і призначали операції. 2) так дійсно можу підтвердити що на Сході (Харків) і в РФ такого нема... данні про РФ свіжі буквально цьогорічні - хто що хоче тим віддячує - буквально пачка цукорок і пляшка коняку і все ! це і за роди і за операцію середньої складності.
Через 2 прокола (лапароскопія) - дорожча операція, ніж звичайна. Особисто то чув пару днів тому від хірурга. ---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ---------- Бачу, записи 4-х річної давності. 1,5 року тому операція /зовсім не простенька.../ там обійшлася в 1000 доларів. (тобто, на той час, менше 10 тис.грн.) Наскільки я зрозумів, багато що залежить він конкретного відділу. Тобто, вся лікарня не є одинаковою. Там, для прикладу, є 2 гінекології. Якщо в одній деруть і бардак, то в другій - таки порядок і таки відробляють. ИМХО
Ого! Тема від мого імені а я нічого і не знала. І де то мене оперували на апендицит? О! Точно! В Сіетлі в маю 2011 року. А в 2009 році в мене апендицит ще був цілий цілісінький! Чи то до 2011 року він ще раз виріс?
і куди йдуть наші податки, що потім доводиться платити додатково лікарнях? Лікарня, БТІ, МРЕВ, земельний відділ і куча інших нахабно вимагають гроші за те, що мали б робити безкоштовно, то де держава?
Нікого не хочу виправдовувати, але лікарня в цьому списку таки стоїть окремо. У випадку з лікарнею, звичайно, негативно можна (і треба) ставитися до вимагання грошей за САМУ РОБОТУ лікаря. Але, що стосується придбання ліків і розхідних матеріалів, то того, що є в наявності в лікарнях, елементарно на ВСІХ хворих не вистачить. Десь колись проскакувала інфа, що на Феофанію йде чи не 50% фінансування від всієї суми, яка виділяється на МОЗ.
То чи не краще було б зробити медицину офіційно платною? Пацієнтам давати рахунок, де точно розписано, що було зроблено, які медикаменти давали і скільки це коштує. А пацієнти платили б не на лапу, а на медичний рахунок. Так можна б було підняти зарплати медичним працівникам і покращати умови у лікарнях.
Так тільки напевно медичним установам таке не вигідно, бо тут ще податок буде державі йти, а так все в кишені медичному працівникові.