Впізнаєте??? ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ---------- Я з чоловіком у день нашого весілля таке сухоребре... ---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------
За пару днів буде ДН батька. Та й "Христос воскрес із мертвих..." нагадало... Сів за сканер. http://www.youtube.com/watch?v=gd08PD_BG4Y
Воістину Воскрес! На скані розгледів, що у покручених поліомієлітом руках дід тримає мундштук/цигарку. Як воно пахло... Домашній тютюн...
З мамою (Іркутськ) З дідусем (Барнаул) То всьо вже в Україні ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ---------- На деяких фотках стоїть дата і 2012 рік , бо перефотографовувала на цифровий аж тепер
Щось на нас із коліжанкою вчора ностальжі найшла і ми довго переписувалися, згадували старі добрі студентські часи, а потім я почала фтографії переглядати... Такою я приїхала на перший курс: Франція. Лотарингія. Верден. От знайшла таку - з Братіслави. Другий курс. А це вже 4 курс. Рим. Фонтан Ді Треві. Як то давно було!
Оль, то ж я повинна відповідати своєму образу? Скільки батькам тоді нервів зіпсувала своєю готикою, від Макса весь час приховувала ....Куди все поділося?