Такою я була колись... Пару місяців (десь 2-3) Пару рочків (десь 3-4) Перший раз у перший клас (на мордочці написано: На десять лет! За что? ) В 19 літ
десь 1989 ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ---------- фота з водійського посвідчення-робив десь 1989 1990 а вклеїли десь 1992-3 тому тризуб видно
І знову рік старші Взяло хлопа на спогади - фотка, що їй вважаю нашої шлюбної (фактична шлюбна - якась така... туга - ну ліпшего слова що не могу підібрати ) Ну такими були:
Отой кучерявий блондин з голубими очима то Ви? ---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ---------- То Ви з К.Бузьки?
Не скажу. По последней информации, он живой. Если он узнает меня или себя на этом фото, я по ПП передам п.я. Спасибо за беспокойство.
просто там була можливість права зробити не ходячи на курси-дав енну суму дол і права через пару тижнів принесли
їздити давно вмів-права як в армії був десь загубились то щоб відновлювати було чомусь простіше ще раз ніби здати
Приятная ветка... Спасибо. Может кому-то интересно каким был Vadim Kharkov в молодости... пять лет от роду.