Маленька нірванка: З мамою: Бі-і-і-і-бі-і-і-і-іп! З якимось чудіком: В першому класі: В мене багацько фоток з дитинства, бо тато мав Зеніта і домашню фотолабораторію, яку ми розкладали у ванні :radist:
О, в мене така ж сама ситуація, тільки улюбленим "Зеніт" був у мами. п.с. тільки я щось не по-людськи перефотографовую ті старі знимки своїм цифровим, словом, не фотограф
Їх бажано без спалаху фотографувати. Я фотографувала на підвіконнику при яскравому денному світлі на достатній відстані, щоб фотографія була в фокусі
Ір, ти та, що з права на фото? О, совєтські кукурудзяні палочки! Смак дєтства однако...:girl_in_dreams: Я іх просто обожнювала, а особливо на сніданок з молоком Зараз їх рідко можна знайти в магазинах....і смак зовсім не той....і глазурі на них майже немає...а такі файні були колись...
Якщо чесно, то я навіть не знаю хто є хто).А палички..ммм..смакота! особливо та глазурь, що на дні коробки була.Вона так кисло-солодка...була
Ото лежу собі на канапі та й думу гадаю, Що ж то вчудити, чого в світі немає. п.с. то мені тут декілька місяців п.п.с дурник брався лише "до знимки" - в дитинстві його не любила, тому літав він далекооо, куди могла тільки закинути - змалку батярка
Передивлялась старі фото, ось, натрапила: Самміт у Львові (здається 1999рік) Я та дівчинка, яка у польському національному костюмі сидить біля правої руки тодішнього президента Польші Олександра Кваснєвського і ще одне фото, тут президент із двома директорками польських шкіл у Львові 10-ї (та світліша) і 24-ї (та з темним волоссям), ну і я з однокласниками
Нагадало старий анекдот: " Зачем ты её разбираешь, (здесь можно "бьёшь") она же взорвётся?! - А у меня ещё есть!" Аж цікаво, що ж він робить тією каменюкою?