Ну і шо, Полковнику? Взяли і відразу весь кайф поламали... Я сканером ще не розжилась, тому перефотографувала.
Зачем Вы СОЛЬ НА РАНУ????? Мне ЭТИ СЛОВА за мою непутёвую жизню ни ОДНА сказала.... Виноват - с.... ---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- Это выдающийся учёный. Изобретатель цвелофалка.
Треба звернутись до когось, хто має цифровий фотоапарат, перефотографувати ваше старе чорно-біле фото і скинути це фото з цифровика на комп, а потім при бажанні на ЛФ і все
На мою думку відсканити простіше, бо щоб фото з фото получилось добре його бажано робити при денному світлі і без спалаху.
Берется чорный маркер, зарисовывается на мониторе все цвета кроме белого, потом делаете скрин а потом его суваете в допыс Я вчора розчулився мало не до сліз... Це мій перший водій мого, командирського БРДМа прислав мені в подарунок до дня народження (вчора)... Я - в 1986- му році (хто не знає - командирський люк лівий на фоті і правий по ходу машини )
Мдя... ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ---------- то для мене,кавалєра було позориско...
Я на форуме давно уже привык. Что не напишешь - всё НЕ ТАК. Цветное - хай буде цветное. Гречка, а бы не суперечка. ВАС всё-равно не переспоришь..... ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ---------- Уважаемый, Офицер! От Всего Сердца! С ДР Вас! Чертовски хотелось бы с Вами совместно поработать. Спелись бы. Не сомневаюсь.