А я й була собою. Просто з віком усвідомлюєш, що насправді в цьому житті важливе, а що так...полова. Ану згадайте себе, всі були чемними та правильними?
Я от - був. Гарно вчився і ніколи не матюкався, навіть коли по обкурці зачіплявся пляшкою портвейну за пірсинг у брові
Ну ти скоріше виключення. А в більшості кожен має свої таргани у голові. У мене такі...готичні таргани. Зате я ніколи не вживала алкоголю, не палила , не шлялася .
Мої готишні шузи ще всі збереглися - але припадають в селі на стриху пилюкою Я вже не маю здоров'я в тому ходити
Готи, шузи, чоботи... Шо ви, діти, розумієте в ковбасних обрізках... Повів би я вам, як вперше прийшов до школи в подертих джинсах... А кіко разів мені завуч повідала, що треба стригтися якось коротше, бо справжні піонери (потім звучало нащадки козаків) з такими патлами не ходют... Але давно то було, сам погано вже памятаю...
Кажуть, що через двадцять років після школи, забуваєш фамілії своїх однокласників. Я, наприклад, пам'ятаю всіх по списку (13 хлопців і 18 дівчат) по списку і по партах!
Я теоретично теж усіх однокласників можу згадати. Але на то цілий день може піти і дуже заплутані асоціативні ряди мусять ввімкнутися...
Я теж. Провчився в одній школі "від дзвінка до дзвінка". Нещодавно було збіговисько однокласників (прийшло 12 осіб із 28, дехто телефонував з-за кордону). Я навіть пригадав наших "другорічників" - і тих хто "прийшов" і тих хто "пішов". А ще видзвонив і запросив хлопця, який жодного разу не приходив на ці збіговиська. Він став крутим архітектором. Я сказав, що він нічим мене не здивував зі своїх робіт, оскільки саме ці хмарочоси він малював і на своїх, і на сусідських "промокашках" і я добре запам"ятав їх. Тільки храми чомусь не малював.
Хм... Виявилося, що не знаю, як сюди відео з Ютубу вставляти. Ну вставлю посилання. Щоб побачити мене, потрібно зупинити відео на 16-й секунді. Я - зліва))) http://www.youtube.com/watch?v=uluRKytvRTo Ги ))) Вставилося само))))