Бой на углу Фрака и Зеленой ---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ---------- Ну как узнали улицу.
Так дивлюсь на цю вулицю і на доми в яких повно дирок від куль і аж не віриться що то колись з нащим містом таке відбувалось...А ще так приємно подивитись на цю вулицю (і на кожну іншу у Львові) взагалі без машин. Я собі так часом мрію, щоб хоч на один день зі Львова зникли всі автомобілі, щоб люди змогли просто погуляти пішки пустими вулицями цього прекрасного міста, вільного від вихлопних газів, сигналізацій та корків...Щоб люди нікуди не спішили, не тиснулись в натовпі на зупинці, не бігли на роботу, щоб мали час підняти голову та подивитись на прекрасну архітектуру старих будиночків і відкрити для себе красу Львова на ново..Щоб пан взяв панюсю попід ручку і просто пішли собі на спацер... Розмріялась я :girl_in_dreams:
Файний магазин був, потім переробили в "антикризову кнайпу", а тепер в магазин сувенірів (правда ціни огого). А з цього балкона проголошено 30 червня 1941 р Акт відновлення Української Держави
Кроме этого, с конца 19 века этот дом принадлежал "Просвіті" и был книжный магазин Товариства ім. Шевченко
Я спросил про последнию фотку !!!!!Или у Вас монитор перевернут?Тут что нет любителей рідного міста ?