Якщо подивитися на фото старого Львова, то можна побачити, наскільки зеленим був центр Прикро, що стільки дерев повирубували.
сам лічно бачив, як каральний загін НКВД з бензопилами на чолі з Полковником витоптали зелений гай і встановлювали торгові лотки для бариг з матрьошками і балалайками
минулої п"ятниці можна було точно такі ж фото зробити, техніка не зміниласі, лопати такі самі, не здивуюся шо і люди ті самі, тільки старші не 50 років
Надзвичайно люблю Наше місто!!! Фотографії неймовірні, шкода тільки,що стільки пам"яток архітектури втрачено...
Бо ця старша. До того ж в тамту дописує іно фацет,жи сі називає Ретро-Львів. А тут можуть писати всі.
Якраз - купа бухла, і аж ТРИ види закусі. А тут хто доводить, що совок боровся проти алкоголізму. Ага-ага...
От не повірит, я більше люблю копчені свинячі вуха... А кубаса... Є добре, нема, та і хрєн на ню... А от кому св'яте, так це нашим забугорникам.
Вони й там залишились українцями. На відміну від окремих представників насєлєнія,що насєляєт територію України.
Ой, я Вас прОшу... Вони такі самі українці, як я британець, чи іспанка. Читали'сти откровення Олі і Педра, про те, що навіть не тяге сюди, до нас. Навіть в гості, не кажучи вже про назавжди. Вони, Романе, націоналісти. А націоналістам, як відомо, Україна не потрібна. Націоналістом можна бути будь-де. Хоч в Торонті, хоч в Йорку, хоч в Мадриді...