Це просто не перевершено!!! Ви молодчина!!!Супер!!! не знаю як ще виразити свої враженя та своє захоплення!!! Показуйте нам побільши таких чудових робіт!
Завжди хотів знати як виглядала Сахарова-Чупринки колись там за трампарком метрів 200-300 мій будинок поки так нічого і не знайшов
Якщо на парній стороні, то вона від 30х років майже не змінилась, а щодо місцевості де зараз насип і трамвайна колія то, як я розумію, після депо був схил гори, який потім вирівняли.
практично навпроти хреста на місці розстрілу польських професорів польські будинки 35-39 років, а далі до кн ольги чи чупринки австрійські вілли кн ольги коли робили , серед польськоавстрійських вілл зробили "просіку", позносили цікаво як раніше воно все виглядало
Це ж не настільки старі частини міста, їхніх фоток достатньо в старих путівниках, в багатьох вони дома лежать і навіть по кілька штук
В тому то й справа, хотілось би побачити що там було... Наприклад, я тільки з цього форуму взнала що на Вітовського був пруд, я про це навіть не чула ніколи... ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- І на місті чорновола щось же було...
Трохи більші номери, вигляд від теперішніх гуртожитків в сторону Водоканалу Там було відкрите русло Полтви, від Оперного до залізничного мосту річку закрили, здається, у міжвоєнний час, а далі до макдака вже аж після війни
А ще десь в районі теперішнього Інтерсіті була калабанька і людські городи (казали "болоня"), далі від Панча і вище до Варшавської - особнячки, якщо не помиляюся, в основному забудовані переселенцями з Польщі або селянами, які переїхали до Львова - тоді це були зовсім вже задвірки, навіть води і каналізації не було. Треба буде маму перепитати, бо я вже майже нічого не пам"ятаю: коли почали зносити хатки, будувати "Універсам" і закладати вул. Панча, я була ще зовсім маленькою, тільки так смутно наш город на "болоні" і пригадую, а залишки пустиря від інтерсіті до універсаму залишилися по сьогоднішній день.
Вот сама нашла Витовского, Зловещее МЗЕ - МІські заклади електричні, теперь тоже из трёх букв ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ---------- А це, наперно початок Чорновола, там де зараз якесь кафе, на цегляній стіні висіла здоровезна реклама пива... Я не дуже впевнена... ---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ---------- И вот ещё интересное фото... Пл. Зерновая за оперным, там была барахолка и по праздникам запускали дерижабль, судя по звезде уже в советские времена...
блукав гуглом... зверніть увагу на ліхтарі: http://maps.google.com/maps?q=New Y...k1XkbX5uaEYmfF5l99szNw&cbp=11,211.74,,0,-6.71