Такая экономика мне нравится!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем www, 26 січ 2008.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Такая экономика мне нравится!

... а також економічна ситуація в даному регіоні.Грубо кажучи є багато робіт , економіка процвітає - нерухомість дорожчає.І навпаки.

Приклад мого міста.Коли нафта була дешева і її вигідніше було купляти в арабських країнах , робіт не було багато , місто було майже забуте , ціни на хати/кондомініуми були смішні -тільки збудована нова хата (приблизно як на моїх вище знимках) коштувала - $100 -$120тис. За $270 можна було купити , то що на Мавчиній знимці коштує $840К.Кондомініум(квартира) - $70-$80.Це десь коло 120кв.м 2х спальнева , або по укр. мірках 3,5-4 кімнатна.
    В будинку , як правило є підземний теплий гараж , спорзал невеликий , зал де можна приймати гостей. За $150K(як купив колись мій знайомий) - це було тіп-топ:2 басейни(один закритий , 2й відкритий), сауна, великий півкруглий балкон з виглядом на місто(гарно в вечері , коли будинки світяться) ну і само собою гараж , камін , мраморне фойє.
    І це було зовсім недавно в 90х.
    З переорінтуванням економіки на канадську нафту в 2002-04рр. , появилося багато робіт.Сюда хлинула масса народу.Ціни почали рости кожний місяць на 11-12%%.За літо 2005р. ціни виросли на 120-125%%., а в порівнянні з 90ми більше як на 200%.Зараз трохи впали , приблизно на 20%. Зараз сердeня ціна будинку по місті $380К. Останнім часом кондо почали бути більше популярні ніж будинки.Ціна на них теж пішла догори , середня коло -$300К

• Подобається Подобається x 1
  2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Такая экономика мне нравится!

Я вам скажу, що у вас нерухомість також коштує до чорта дорого, хоч і будується з дерева :cowboy:

а де твій аватар? :)