Такая экономика мне нравится!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем www, 26 січ 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Такая экономика мне нравится!

та яке????
    1 вікно - 150 баксів, то вже 15 000 баксів, що грубо 75 000 грн.

2. www

www Well-Known Member

Дякую..:shy:

Додано через 2 хвилини
    10 вікон по 150 баксів то буде 1.500 баксів або 7.500 гривень.

Додано через 8 хвилин

То воно можна було б, але то така робота (дах)що самому дуже важко зробити, треба контрактора наймати - вийде те й саме. По грошах може й програю, але стільки часу то забере - страшно подумати, а ще нерви та здоровья... Ні, іноді краще хай хтось це робить.

3. www

www Well-Known Member

Оце покажу Вам, шо може укаїнець зробити зі своїм будинком, якщо руки ростуть з правильноґо місця. Даю порівняння перед роботою та після. Робота зайняла десь півтора місяця по 2-4 ґодини кожноґо дня після роботи. По Неділляx не робив. Ґрошей потратив десь близько $ 2.600
    яка робота була виконана: вікна, двері поміняв, пофарбував будинок, поміняв поштову скриньку. От вроді і усе.Робив виключно сам, бо жінка на роботі, а синок пропадає у онлайн іґраx по компьютеру або ХВОХ 360. Оте от..Яле коли треба було. то допомоґав..

Отак виґляда будинок, коли помиєш йоґо водою під шаленим тиском.

• Подобається Подобається x 11
  4. mavka

mavka Well-Known Member

тепер час траву сіяти.......

• Подобається Подобається x 5
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

А чо у Вас там такі хатки маленькі? От, до прикладу, моя хата. І то я сама купила її. Без чоловіка. А є люди наші набагато кращі мають.

• Подобається Подобається x 6
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

а котяра теж новенька?

Додано через 1 хвилину
    Сокільники?

• Подобається Подобається x 2
  7. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Буржуйський у вас, Олю, особнячок!!!

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нормальный особнячок, таких я много видел и в карпатских селах. И стоило в Америку ехать, чтобы иметь сарайчик, как у www

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

хм... це від заздрості чи від невихованості ;) ?

• Подобається Подобається x 4
  10. Varvar

Varvar Well-Known Member

+1

www молодець - гарно і головне результативно попрацював

11. www

www Well-Known Member

Відповім на запитання так: Будинок маленький, бо грошей тоді не було на більший, я маю на увазі великого кредиту не давали, бо мешкали ми у Гамериці на той час тільки півтора роки, а банки бояться давати великі гроші невідомим. Це тепер кожен день пропонують узяти кредит хоч $100К хоч $500К. Тільки бери!
    По друге ціна будинку залежить від місцевості. Наприклад ось недалеко (де живуть африкан-американ)я міг би удвічи більшій будинок купити, та я ж не дурний..:) Коротше, маю що маю.
    А кіт.. Так то сусідський, увесь час під ногами плутався коли я робив (може тому, що я його годую, бо сусід його більше в хату не пускає бо має алергію на котячу шерсть). А мій кіт .. то воно таке тендітне, гидото, шось не по його - відверне голову і стоїть. Жінка часто його на руках заносить у хату, щоб погодувати, ото вже!
    Оля! Хата у тебе дуже гарна, молодець!
    Повірте, я зробив краще, що міг. Сусіди у шоці.
    А трава тут горить, як води нема. Оце сезон дощів настав, побачимо. Можна скважину пробурити, але то теж гроші, десь блізько$ 2.000 разом з орошувальною системою. Я маю кращу думку - я на половині того міста де трава бетон покладу, бо дві машини на тому під'їзді, що я маю не вміщаються. Отаке от, друзі.

• Подобається Подобається x 6
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Та ми тут всі такі буржуї. :) Я ж сказала вище, що наші люди ще набагато кращі мають.

Ой, Тим, ну це, принаймі, невиховано так говорити. ;) До того ці "сарайчики" дуже затишні всередині. Зайдеш всередину і навіть нескажеш, що він такий непоказний ззовні. А я просто запитала, чого такий маленький будиночок.

Молодець,www, що не образилися! З таким українським господарським підходом вірю, що Ви вже незадовго житимете в більшій хаті, ніж моя. :) А де Ви саме живете? Я біля Сіетлу.

• Подобається Подобається x 4
  13. www

www Well-Known Member

Я живу на Флоріді, де дуже жарко, тому і будиночки тут в основному маленькі та низенькі. Низенькі - щоб гурікани не завалили, а маленькі... та шо у тому домі робити? Оце вийдеш вечерочком на свіже повітря, коли жара спаде та вітерець подує, сядеш у крісло, шо розкладається, закинеш ноги на якусь маленьку підставку, і така благодать наступає що часто уявляєш себе у раю. Так такі порівняння частенько приходять.
    Ото таке. Якщо в Україні будують гарні будинки - то це дуже добре, але не кожен може це робити. Якби я мав змогу побудувати добрий будинок в Укаїні, та мав би гарну роботу - то і не потикався б сюди. Але судьба послала нас сюди то ми тут і живемо. До речі, моя жінка з сином їздили до України післа 4 років перебування тут. Ну, знаєте, ностальгія, тощо. З подружками зустрітися, побалакати. Чогось на другий день захотілося додому, а сиділи там дві неділі, то тепер і чути не хочуть про подорож на батьківщину. Вже і матері старенькі, поїхати б, провідати, але ні, і слухати не хочуть. Я ще не їздив на батьківщину і не тягне, правду кажучи.
    Шось розбазікався я як стара бабця.:shutup:

• Подобається Подобається x 1
  14. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ну, та ми не сумнівалися, що ви молодець:)

Боже мой, що робить Америка з людьми!:cowboy:
    2000 доларів йому жалко на скважину і зрошувальну систему. :ireful1: - ганьба!:moskali:
    Я біля Києва бурив 2 роки тому - скважина без зрошувальної системи обійшлася в 5000 долларів - і не жужжу бо зараз ще дорожче.
    :shutup:

О, чуть не забув, хваліться ж по скільки землі мають середні україноамериканці біля своїх буржуйських будиночків? земля у вас дорога?

А будинки, я так розумію, будуєте з дерева...:cowboy:

Додано через 3 хвилини
    - А палаты то тесные!
    - Да уж, конечно, не царские хоромы!

(Иван Васильевич меняет профессию)

15. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, братья украинцы, что-то не понимаю я ВАС!

Додано через 5 хвилин
    Вы меня, если можно, извините, но у меня дачка поприличнее.
    И то не часто ездим - комары, едрись.
    А что бы в ЭТОМ жить????
    Ну, не знаю, не знаю.... :moskali:

Додано через 7 хвилин
    Это от объективной оценки РЕАЛЬНОСТИ,

16. www

www Well-Known Member

Пaне полковнику, я не розумію Вас. Он Абрамович у Лондоні купив собі особнячок за 5 млн фунтів, але ж він не каже: '..Боже! Як можна жити на (Полковниковій) дачі?!! це ж собача будка!"
    Так шо я маю те шо маю, мені хватає, а те, що у Вас великі і красиві будинкі - то це добре! Людина повінна жіти у гарних умовах.
    Стосовно землі. Я маю ділянку десь біля 700м2, будинок займає 110м2.
    Аааа... Тепер я допетрав!!! Полковник з Росіі!!! Шо ж я тоді тут розпинаюся? Для москалів українці до сих пір люди другого сорту! Пане Полковнику, звиняйте, але то я все розказую для своїх, українців, Вам того не зрозуміти, повірте. В Україні зовсім другі цінності.

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Тим, чекаємо на презентацію вашого "палаццо де ля украінеро"...

• Подобається Подобається x 3
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Вот и весь топик!
    Зачем нужно было ТАК много писать?:cowboy:

П.С. Я ведь все - равно Вас не смогу переубедить?
    Правда?

19. www

www Well-Known Member

У чому? У тому, що у кого хата більша - той кращий?

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

www, Вам добре жити в ньому - і це саме головне.
    Ви краще скажіть, фурниси в хатах на Флориді ставлять , чи -ні? То що є А/С - це ясно , бо без нього ніяк.
    І при Вашій великій вологості - чи Ви користуєтеся гюмінотейкером?

а де твій аватар? :)