Так "Хитрый" перехитрил КГБ, пережил СССР и дождался-таки независимой Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 гру 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я цю табачниківську "припустимість" бачив в одному місці.
    Та зрозумійте нарешті, мені його суржик не болить, в себе такого повно. Мене зачепив його сарказм про ХРИСТИНІВСЬКИХ ЖЛОБІВ, про означення яких він уявлення не має. Він навіть не розуміє, що часто згадуване мною ЖЛОБСТВО сидить в різних мірах в кожному з нас, що це є наша найбільша культурна болячка. І я просто підкреслив одну з найхарактерніших рис українського жлоба, який наївно думає, що коли перейде на суржик, то стане "продвінутим".

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ну...тут Табачник точно невиновен.
    Сучасний правопис 90- годов рождения...
    :) Вы подозреваете, что Норман нарочно переходит на суржик? Неправда.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Табачників було повно і в 18 столітті.
    Та мені це по "барабану". Хай хоч на ідіш говорить. Просто б'є по нервах, коли Галахвастови себе в "прадвінутиє" записують, називаючи залишившихся в Христинівці жлобами.

4. Norton

Norton камышовый кот

прокип ты действительно начинаешь гнать...
    норман и нортон два разных ника.....
    ты если о чем то не понимаешь то лучше переспроси....
    о жлобах цитата была не к тому чтобы кого то этим оскорбить или унизить....читаем внимательно..
    никто не считает себя лучше или круче кого то...
    а жлобы есть везде....о тебе не буду говорить, сам все знаешь о себе...
    и это...нервы береги, 65 это уже возраст...прокип...человек ты наш всезнающий...

5. Luna

Так не делайте этого!

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Назвіть по людськи свої форумні імена і вас ніхто не буде плутати. А то сучасні Галахвастови все в "загранічниє продвінутиє" лізуть. Тому я зі своєї "контори" все ваші "офіси" плутаю.
    Про жлобів потрібно згадувати лиш тоді, коли пізнається суть цього означення. А так ви не знаєте різниці між "жлобом" та "жмотом" як я між "Норманом" та "Нортоном".
    В 82 роки Калнишевський водив війська в бій. Так що не переживайте, ми не такі хлюпики, як ваше покоління "купив дешевше - продав дорожче". Ми створювали, а ви транжирите.

7. Norton

Norton камышовый кот

я думаю не вам указывать кому и что называть...или как...
    я вообще не понимаю про какую продвинутость говорит прокип....может ту какую он не понимает?
    о сути задумываться не стоит, когда очевидно о чем говорит человек...

вам до Калнишевского далеко...конкретно по мне я ничего не продаю, наоборот пытаюсь производить....
    а происходит то что вы и вам подобные заложили в течении всего прошедшего времени....строители...
    раз не считаете себя в возрастной категории, ведите войска...в чем у вас проблема....в словах, которые ничего не стоят....в познаниях, которые изживают себя как история?
    что значат вАши слова без дела?

8. Luna

Хватит. Закончили оффтоп, обсуждение пользователей и ников. Следующее сообщение не по теме будет отмечено штрафными баллами.

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Точно жлоб якийсь, paз нa "ти"... чи-то жмот,caм точно не визначу...
    В них (жлобів) напевно пароль такий для саморозпізнання,з коренем Nor...Nord,Nort,Сєвєрний...Напевно від путінського Nord Stream "пляшуть"...і грошики рахують!;)
    + P.S.Всьо,всьо...я не побачив попередження.Вибачаюсь красно.Больше нє буду!Просто закортіло так-якось автоматично...стати на захист українця!

Не стоит извиняться. Увидели предупреждение - вполне в состоянии удалить свой пост. Мод.

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тонко підмічено. Браво.

Мод. Игнорирование предупреждения.

11. Norton

Norton камышовый кот

точно такой же как и вы...

Мод.

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Всйо,всйо...розходимось,а то дєвушка ругацця будєть,што я тута суржиком ізливаюсь!
    Душенька..ента мой авторский стиль такой "суржико-рагульський"...
    А шо ніззя...Ми нікакіх масковскіх універсітєтов не закінчували,до шляка ясного!
    Так...з вулиці і в прєзідєнти України,скок,і...усьо!
    Попробуйте демократично нас в дупу накопати тепер!
    Ніззя!
    :gamer:

Ну вот и понимаете же. что низзя...
    Мод.

13. ГРАНД

Та я не в образу. Просто і справді дивний збіг получається в обранні ніків.
    Може посвітите, як що є бажання? Чи і справді це узгоджено чи так співпало?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

15. Luna

Юрко - бан три дня. По совокупности нарушений. Рекомендую всем присутствующим перейти к теме.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ставте, пане вчителько, відразу двійку. Я не приготував урок по "хитрому". Я вивчав нашого "вумного" президента.

17. Luna

Маладец!
    Начинайте, пан конструктор, на эту тему рассуждать, и будет Вам счастье.

18. ГРАНД

Кожен змушений був обирати власну стратегію виживання - хтось активно брався виконувати таємні доручення органів, сподіваючись, що саме вони гарантують його безпеку, хтось тихо саботував вказівки, хтось налагоджував тісний контакт із місцевим населенням, а відтак - і з підпіллям.

До останніх належав вчитель, а згодом директор неповної середньої школи с. Кам'янка Велика Корішівського району Станіславівської (тепер Івано-Франківської) області Андрій Андрійович Ющенко. У цьому західноукраїнському селі він пробув неповних два роки - від січня 1946 до листопада 1947 року, за цей короткий час зав'язав активну співпрацю з ОУН. [​IMG] Довідка з "контрольно-наблюдательного дела" УКГБ Сумської обл. Органи МГБ дізналися про неї під час допитів затриманих місцевих підпільників. Один із них, Стефан Івасютин-"Сірко" свідчив, що "директор НСШ Велика Кам'янка Ющенко А.А. також надавав підпіллю ОУН матеріальну допомогу грошима і був симпатиком підпілля ОУН. Він добре знайомий з програмою ОУН і з колишніми націоналістичними організаціями: СВУ, БУТ, УВО".

Референт Cлужби безпеки ОУН Коршівського районного проводу Іван Сеньків-"Буковинець" повідомив: "З Ющенком я зустрічався тричі. Ющенко зі мною і бандитами (збережено лексику документа МГБ - В.В.) "Яструбом" і "Чорним" був пов'язаний з 1946 року, був нашим симпатиком, він неодноразово пояснював нам про виникнення і побудову націоналістичної держави, пояснював виникнення ОУН, звідки взявся Тризуб".

В узагальнювальній довідці МВД про діяльність Андрія Ющенка в Західній Україні також зазначається, що він "за завданням ОУН припинив викладання у школі Конституції СРСР, викривляв історичні факти дійсності у викладанні історії та географії".

Співпраця з підпіллям не обмежувалася інтелектуальною підтримкою повстанців, але й виливалася у конкретні практичні кроки. МВД інформувало, що Ющенко А.А. повідомляв повстанців "про наявність радянсько-партійного активу в населених пунктах, а також про засідки, які влаштовували органи МВД біля його квартири".

1946 рік, коли з підпіллям ОУН почав активно співпрацювати Андрій Ющенко, був вирішальним у протистоянні українського визвольного руху і репресивної системи СРСР.
    http://memorial.kiev.ua/statti/820-andrij-jushchenko.html

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Моє "счастье" (машинобудівні заводи) вирвавшіся на волю з більшовизму сучасні жлоби розвалили. На місці цього "счастья" вони накакали своїми торговельно-розважальними центрами. Так що тепер я обездолений.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Героям слава.

а де твій аватар? :)