Так "Хитрый" перехитрил КГБ, пережил СССР и дождался-таки независимой Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 гру 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це точно, що БІДНА. Бо жлобів з Христинівки не навчила мові, на якій пишуть не " 4 українця", а "4 українці".
    Мод. Оскорбление.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Інакомишлення,то як чиста вода,а чи то бруд,які пробивають собі вихід і дорогу з труб,каналізації...Так само,як нафта морем по трубах...Добра справа,але як прорве-е-е...ой,то бруду навко-о-ло...що краще дровами б отоплювали себе.Краще і не починати такі теми i cпpaви нині.
    Друзі думають одинаково,а інакомислячі,як ті вороги...кожен по-своєму!
    :scratch_one-s_head:

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:) Ви впевнені?

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я впевнений, як і те що РАБ, ЖЛОБ, МІЩАНИН, ІНТЕЛІГЕНТ, як і НАЦІОНАЛІСТ чи МОСКАЛЬ - не є "ругатєльними" словами.

5. Luna

Разрешаю Вам применять их по отношению к себе, любимому. По отношению к пользователям форума - увы.
    Вопрос был насчет окончания слова. Вы точно уверены, что правильно сделали замечание по правописанию?

6. Юрко НОТОЦО

І жид також...
    Нє,я серьозно!

7. Luna

П. 2.8 Правил перечитайте внимательно. Этот пункт существовал на момент Вашей регистрации на форуме. Вопрос закрыт.

8. Юрко НОТОЦО

Вот таке воно інокомишлення!Ех-хе-хе...

Мод, Флуд.

9. Norton

Norton камышовый кот

Прокип да перестаньте уже христинивку трогать....раззуйте глаза и смотрите кто автор поста....прошу извиниться...

10. Luna

Это неважно, кого и что трогать...Христиновку ли, Одессу ли..высшая степень КУЛЬТУРЫ. понимаешь?

11. Norton

Norton камышовый кот

это не культура, это маразм крепчает день ото дня...:sad:

12. Юрко НОТОЦО

Вьї такой смельій...Что-то имеете против?(президент Украиньі)

13. Luna

Мдя...
    :))

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вас особисто - в "шляхетні панянки" чи "інтелігенти" писати? І "ругатєльним" націоналістом вас теж зобов'язуюсь не називати. Я слухняний буваю інколи.
    По "правописянию" не впевнений, а по правопису - на всі 100%.

15. Luna

Меня вы можете называть, как заблогорассудится. с моей стороны по этому поводу обычно не поступает претензий, если вы заметили. А свою послушность оставьте для Правил форума, более мне от Вас ничего не нужно:)
    Вы ошибаетесь...По правопису - помиляєтесь.
    Перегляньте правила відмінювання іменників другої відміни м"якої групи.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вони в мене на автоматизмі і прийшли з молоком матері. Тому навіть бувший совковий офіцер скаже вчительці, що "чотири українця" - це звичайні русизми під кодовою назвою СУРЖИК.

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А хіба я тут чимось розпоряджуюсь?о_О Дивно. Я і не знав.Чим би мені розпорядиься?:sad: О! Придумав. Роьзпоряджусь самим собою. можна?;)
    Який ярлик я причепив Вам? Нагадайте, бо мені немає коли звертатись до каталогу.

В цьому суть будь якого форуму. Власне для цього форуми і існують. Ви не знали?

Конкретніше можете пояснити? З наведенням прикладів тощо. А ЇЇ ІМ"ЯМ (розумієте ?- саме ІМ"ЯМ, а не іменем) я не прикориваюсь, а просто воно моє. Ви ж не станете стверджувати, що Ви прикриваєтесь своїм ім"ям? Воно просто Ваше.

Так. У мене монополія. І буде до тих пір, поки українці нарешті не згадають що вони українці, міцно це не усвідомлять, і не будуть діяти і жити саме в українському вимірі.
    Бідність не порок. Дурість - ось це порок.

18. Luna

Але припустимі в сучасному правописі.
    Це я кажу Вам як офіцеру. То ж перш, ніж робити зауваження, прошу не поспішати...
    До речі, в мовленні Нормана набагато менше русизмів, ніж в Юрка...Блік тільки починає навчатись українською..То чи доречним було ваше зауваження, як самі гадаєте?

19. Luna

:)) Та що ж це робиться))) Пане Гранд..уявіть, що я почну виправляти всі Ваші мовленнєві помилки. А Ви в свою чергу будете стежити за моїми. От буде цікаво, увесь форум перетворимо на шкільний клас))

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Хто на що учився.

а де твій аватар? :)