Так "Хитрый" перехитрил КГБ, пережил СССР и дождался-таки независимой Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 гру 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дивна "свідомість".

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нормальна свіідомість.

3. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Ви сьогодні в ударі! Перечитайте ще раз свій пост і в дзеркало погляньте уважно. [​IMG]

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сонячна активність.

5. ostrov_stranger

скоріше старечий маразм.

Мод. Хамство.

6. ГРАНД

Ведіть себе пристойно юначе.

7. ostrov_stranger

Вам з Юрком теж би не завадило.

8. ГРАНД

Нам можна.;):))

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Нам можна!Ми в себе на Родінє (по-вашому)! А ви в гостях...на форумi (у нас) !
    Гранде! Їх треба трохи лишити самиx,на якийсь час на форумі...як щурів в закритій бочці.Нехай виведуть свого достойного "kрисолова",як московити Путіна! А то в них,все таке...таке примітивне ,я-ти повім,друже!
    Жаль просто за-дужо насміхатись ...А я інакше з ними і не можу! Направду!
    Шо,я мушу тих пару "інакомислячих" з цьoго форуму,та й переконувати в чомусь ???
    Смій-сі...вони того вартують!
    А Ми,шануймося!
    Нехай вони coбi якісь нові теорії виводять,про націоналізм,про Юща,про "Свободу"...А Ми-си почитаємо ix... і таке пригодиться знати нaм.Та й iнші також будуть щось знати,як не бачать свого "шкідника" в лице!
    Ти з ними не запалюйся так дуже...не запалюйся! А попробуй так...Афоризми від Гранда (в прозі) калатати почни! Дуже помагає!
    І відповідай ними Їм коротко.Во будуть денервуватися! Можуть навіть і "заглохнути".
    Пробуй!
    Вони Тобі гадость-пакість,а Ти їм,як Кертіс:"Здраствуй жопа,Новий год!",або щось таке подібне...
    Ну давай!:))

Мод. Оскорбление пользователей форума.

10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Юрко...вообще-то ПАРА инакомыслящих - это вы...А остальные просто...мыслящие)))

11. Luna

Я зефир люблю...:o

12. ГРАНД

Скоріш за все так і є. А що це міняє? Нічого. Це лише зайвий раз підтверджує мої попередні висловлювання.

13. ГРАНД

Та то не Вам. То Норману.

14. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Инакомыслие всегда трудно пробивалр себе путь в сознании наших граждан.
    Пробивало, пробивало, но так и не пробило.:sad:

15. ГРАНД

Из украинской библиотеки в Москве изъяли все книги со словом "национализм"

Сотрудники департамента по противодействию экстремизму МВД изъяли около 50 изданий из Библиотеки украинской литературы в Москве. Как рассказала агентству УНИАН директор учреждения Наталья Шарина, милиционеры в электронном каталоге набрали слово "национализм" и забрали все издания, в которых оно обнаружилось. По словам Шариной, сотрудники милиции изъяли, в частности, газеты "Нация и держава", "Путь победы" и "Украинское слово" на украинском языке, а также книги о митрополите Андрее Шептицком и деятельности Украинской повстанческой армии. В протоколе обыска, выданном администрации библиотеки, говорится, что литературу забрали "для проведения психолого-лингвистической экспертизы".
    Во время обыска милиционеры вели себя довольно грубо. Как рассказала Шарина, сотрудники милиции сначала попросили найти все нужные им книги, а на вопрос "Почему вы не сделаете это сами?" ответили "Вы хотите, чтобы мы перевернули библиотеку и все книги были на полу?".
    Ранее УНИАН со ссылкой на источник в правоохранительных органах сообщало, что российская прокуратура завела уголовное дело по факту распространения ксенофобских книг в Библиотеке украинской литературы.http://grani.ru/Politics/Russia/m.184793.html

16. Юрко НОТОЦО

З утопістів і комуністів такі ж діячі і демократи,як...з козячої задниці трубка.:))

17. ostrov_stranger

А хто вас, власне, уповноважував тут розпоряджатись? Чіпляти на людей ярлики? Хамити? А потім, коли отримуєте те ж у відповідь, то згадуєте про пристойність, і, виявляється, вам ще й певні загальноприйняті норми моралі небайдужі. Зафлудили вже весь форум, в яку тему не зайдеш, скрізь ваші перепалки як не з одним, так з іншим. Ви ганьбите й поганите Україну в стократ більше, ніж будь-хто з присутніх на цьому форумі, ще й смієте прикриватись ЇЇ ІМЕНЕМ! :ireful: У вас що, монополія на Батьківщину?! Право визначати, хто справжній українець, а хто ні?! Бідні ви, бідні! :bad:

18. ostrov_stranger

Інакомислячі - теж мислячі, тільки інакше. А як можна виділити якісь думки в цих "потоках свідомості"?

19. Юрко НОТОЦО

Але нарваних по-Україні розвелось...
    Лишень би нарвати шось до кишені,а потім наврати!
    І хто їм тіко таке право дає?Існуюча система напевно!:preved:

20. Luna

:)
    Думаю, вы не читали все то, что поддерживаете.
    В любом случае, остается надеяться, что ТАКОЕ инакомыслие не пробьется.

а де твій аватар? :)