Так "Хитрый" перехитрил КГБ, пережил СССР и дождался-таки независимой Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 гру 2010.

1. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Я никому не хочу ставить ногу на грудь (с) Але дістають іноді. Мій батько вижив, поїдаючи жаб і борщ із лободи... Розумієте?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви так впевнено кажете від імені ворога, наче самі і є ворогом. Або принаймні його уповноваженою особою.;) Мені байдуже як вони будуть нас сприймати. Особливо московщина. Мені головне, щоб українці сприймали самі себе свідомо і переконливо. Щоб самі не плювали на свою мову та історію. А що про них казатимуть шакали і людожери - то не так важливо. А яку реакцію я викликаю по справжньому - то я знаю краще за Вас. І не з віртуального уявлення, а з безпосереднього спілкування.
    Невже Ви думаєте , що плазування перед ними додасть в їх безстижих очах Вам якоїсь величі чи достоінства? Мені байдуже їх повага, чи нехтування.

3. ГРАНД

Нерви лікуйте.

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

То називається спихати все з хворої голови на здорову...Або просто,фарисейством!:sad:

5. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Я не пишаюся своїм знайомством з Вятровичем, бо він звичайна людина, а лише вказав на його наукову чесність та порядність, а ви все перекрутили...як завжди.

6. Юрко НОТОЦО

Ну то вибачайте!Нє разглядєл...як завжди! :hi:

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Бац! Ещё одного врага вычислили))
    Вы так упрямо ищете в людях врагов, что...наверное, сами им и являетесь.
    Делая из образа Украинца посмешище.
    Ну да...Истеричные надрывы о Голодоморе Юрка выглядят уж точно не нервненно. Он-то пишет как о СВОИХ страданиях...Хоть ни вышел ни возрастом , ни телосложением. Заморенный голодом довольно круглолиц. Тут же Вам человек говорит о своей семье..и вы его - неравми упрекаете?
    Странно..Один и тот же Голодомор, а ...такой разный подход. Не переведется у нас кумовство, нет:sad:
    Стыдно.
    Не ерничайте. Искренние слова от лицемерия и театрализации человеческого горя легко отличимы.

8. ostrov_Norman

Вас дійсно не можна пускати до влади, бо ваші погляди є нацистськими. Вони не мають жодного відношення до націоналізму.

9. Юрко НОТОЦО

Цій людині,по-його дописах,я абсолютно не довіряю!
    Якийсь перевертень,а чи провокатор,чи шо,що перекручує все ,що може...бо неможливо вияснити: Він за признання Голодомору,як геноцид,чи так...як Путін хоче!:sad:

10. Luna

:yahoo:Так у вас с Грандом все инакомыслящие - перевертни и засланцы великого Пу.
    Одни вы родились с трезубцем в зубах.
    Скажу откровенно - выглядитт подозрительно. ну-ка..в глаза смотреть - чиих будете??

11. Luna

Норман - :good:

12. ГРАНД

Що саме в моїх поглядах нацистське? Невже визнання антопології та генетики сучасними науками? Ви настільки переконали себе в у власному мракоьбіссі , що готові вимазувати брудом те , до чого він не пристає. А влада нам не потрібна. Їжте її самі - не вдавіться. А ми леише Вам допоможем. Ми просто не викличем швидку допомогу.;)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І пішло, поїхало - хто справжній націоналіст. Та справжній націоналіст не схожий на нас, триндячих на форумах - він щось КОРИСНЕ РОБИТЬ ДЛЯ УКРАЇНИ.

14. ГРАНД

Ви не далекі від істини. І ми з Юрком віддаєм собі звіт на якому форумі дописуємось. І виходячи з цього, та елементарного співставлення та аналізу дописів деяких "інакаміслячіх" висновок про москво-холуйство (як мінімум) випливає саме собою.

І в зубах і в головах і де тільки можна собі уявити. Навіть в самій спаскуженій москвинській пахабній уяві. Це в Вас викликає скажену лють до нас. але на відміну від вас - ми цілком терпимо відносимся до "інакаміслячіх" і рота нікому затикати навіть в думках не припускаєм.....на відміну від Вас.;)

" чиїх" то ВИ, і Ваші "інакаміслячіє", а ми вільного козацького роду.

15. ГРАНД

Ящик пєчєння і діжку варення.;):))

16. ГРАНД

Наприклад як Ви. Я згоден.;)

17. ostrov_Norman

В лікаря граєтесь? Сходіть в секс-шоп, та купіть собі гумову іграшку, можливо допоможе лікувати ваші комплекси, Зігмунд Фройд ви наш:))

18. forester

forester Well-Known Member

А казачёк-то засланый?
    Совсем недавно там было древко с красным знаменем...

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви в психозі навіть не звернули уваги на слово НАС. Заспокойтеся, Гранд. Ця ситуація того не варта.

20. ГРАНД

Ні не в психозі. А цілком свідомо.

а де твій аватар? :)