Так "Хитрый" перехитрил КГБ, пережил СССР и дождался-таки независимой Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 гру 2010.

1. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Ну-у, і з кров'ю, і з прізвищем у мене все гаразд. :)) Тому вважаю себе вправі на ось це:
    зауважити, що, не знаю щодо Прокопа й Бліка, але поки є (і не тільки на цьому форумі)Гранд з Юрком, то Україна не трохи пригнічена, а трохи смішна. А мені не подобається, коли мою Батьківщину роблять смішною :ireful:

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А в мене тільки з прізвищем...Тому із задоволенням ставлю Вам :good:

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тому що цим роздвоєнням завжди приречені мучатись московлюби та любителі української природи. Карма така, яка передається дітям. Життя на розрив. Саме так і виходять не цілісні, а половинчаті особистості.

Е ні. Ненависть (москвофобство) це виключно моє хоббі. але я нікому не можу забороняти ним захопитись. А вони просто достойники українства без будь яких пересторог. Але головне у них присутнє - українськість.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну это уж вопрос веры. Вернее, доверия к конкретному автору.:)

5. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

В его научной объективности и честности я уверен.

6. Степаныч

Я не знаю автора лично. Но не могу доверять человеку, который умеет тонко передергивать. В этом он мастер.

7. ostrov_stranger

Кров - не найголовніше. Головне - ДУХ! :)

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:) А как насчет мнения, что именно кровь определяет ДУХ?

9. ostrov_Norman

В чем передергивание?

10. ostrov_stranger

Ну, мої знайомі баптисти, приміром, розділяють поняття "дух" і "душа". Саме остання, на їх думку, знаходиться в крові.
    А щодо духу, то звідки, в такому разі узявся український дух в Дмитра Донцова - росіянина по крові, засновника українського інтегрального націоналізму?

11. Степаныч

Щас, попытаюсь найти его интервью. Когда-то даже в закладки поместил.

12. Степаныч

Ага, вот. Почитайте. В чем передергиваний (на мой взгляд, конечно) напишу чуть позже. Нужно на часик отлучиться.

13. ostrov_Norman

Прочитаю

14. Forpost

Forpost Стоїк

да и к гадалке не ходите!

15. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]точно так пане,у не тільки на їх думку [/OFFTOP]

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я конечно дико извиняюсь, но у нас пол-страны тогда диссидентами были...:rolleyes:

17. ostrov_Norman

При Сталине? Побойся Бога...это уже при Лёне вы все распустились, а тогда в лагерь можно было быстро загреметь

18. kertis

kertis миється в бані

А как же "хороший кофе к которому пристрастился отец Ющенко в немецком концлагере"?

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не...При Йоське тока географию усиленно изучали...с выездом на полевые работы...:o
    Так сказать длительная ознакомительная экскурсия по широким просторам необъятной Сибири с выполнением практических заданий...

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну так, звичайно, українець не може полюбляти москалів. Це ж вочевидь. Так історично склалося. :pardon: Їх взагалі ніхто в світі не любить.
    А от якщо громадянин України до москалів нерівно дихає, та вважає їх більш "рідними", ніж якихось поляків, чи румунів - то так, це вже підозрілий "українець". Думаю, усім зрозуміле чому :)

а де твій аватар? :)