Так "Хитрый" перехитрил КГБ, пережил СССР и дождался-таки независимой Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 гру 2010.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Вот именно что пунктирно. Но я никогда не поверю, что человек с такими "пятнами" был бы назначен директором школы. Тем более сельской, где все на виду. В принципе, это ни о чем не говорит. В смысле был он ОУНовцем или не был. Я уверен, что нет. Прожил жизнь человек как прожил. Преступником не был. Пользу приносил, уважением наверняка в селе, а то и в районе, пользовался. Детей неглупых вырастил. Как бы то ни было, но жизнь удалась. Зачем писать небылицы?

2. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Статья написана на основе агентурных материалов КГБ.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Саме так і виходить. І поки є (не тільки на цьому форумі) Юрко, Прокіп, Блік і ГРАНД - Україна вже не бідна, а лише трохи пригнічена. Бо по-за цим форумом є ще маса інших форумів і маса українців на кшталт вищезгаданих українців. Пригнічена Україна за рахунок того, що решта в кращому випадку є " прадідів веоликих нащадки погані" які цураються рідної мови і із шкіри вон лізуть (раби, підніжки, грязь москви)щоб догодити своїм хазяївам за понюшку газу чи півлітри нафти, а хто і просто кособоко і недолуго кочевряжучись показати себе толерантним та вільнодумним демократом. І перед ким? Перед людожерами. І їм навіть на думку не спадає, що вільнодумство і демократизм можна демонструвати рідною мовою. "любителі української природи" їм толерантна назва. А не толерантна - малороси, пасіпаки, холуї.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:))
    Прикольные вы, деды))) Украинцы настоящие)) Ептить...ЧЕТЫРЕ!!! А Ромко? Ривнянин? Баярд? Норман? Я молчу про себя, тут уж в ваших глазах приговор подписан и гилляка наполирована)))))

5. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Блін, я запитав, на підставі чого Ви взагалі приплели сюди Федора Януковича. Очевидно, мали на увазі версію про те, що він ніби-то був поліцаєм. Так я хочу сказати, що чіпляння бездоказових ярликів на будь-кого (в тому числі і на Януковича-старшого) ставить Вас в один ряд з тими, проти кого Ви, типу, ведете боротьбу.

6. ГРАНД

Норман - ні, точно. Ромко і Рівнянин - так, безумовно. Баярд - епізодично, але більша частина таки любителя української природи.

7. Luna

Мааалчать, любители украинской природы)) ЛЮБИТЬ в этой стране можно только отфильтрованную украинскую кровь и правильные фамилии.
    Це шляхетно!!!! А у остальных потомство - уроды.

8. ostrov_Norman

Они бы всех одели в косово...вышиванки, построили как в пионерском лагере и заставили ходить строем под звуки горна. Гомо советикус в украинской обертке...

9. Luna

Норман - да, точно. Баярд - вне всякого сомнения. Ривнянин, Ромко - аналогично.
    И многие и многие другие. Любовь которых к этой земле не ограничивается симпатией к природе, хоть и не отрицает её. А что и кого любите Вы - спорный вопрос. Не Украину точно...Свободу? Спорный вопрос...Вы её добываете в унижении других и смазывании клеем ярлыков. Сие дело неблагодарное и неблагородное.

10. ГРАНД

Та не проти косгось я веду тут боротьбу. А Федора Януковича я навв лише як приклад, що інформація про нього чи то закрита, чи то просто її немає. Ким би він не був. але вже так сталось, що його отприск вдерся на найвищу посаду держави, а значить став не просто публічною особою, а самою публічною в державі, тому і інформація про всих його предків повинна бути доступна.

11. Luna

Что это за фигня, простите? Чистой воды графа в анкете "Наличие родственников за рубежом, Ну скажите, что это не "назад в СССР"..."

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

:)):)):))
    Я навіть не знаю радіти за Ромко і Рівнянина чи ні. Адже ваш критерій зарахування до українців очевидний - ненависть до москалів.

13. Luna

Я думаю, обоим фиолетово мнение Гранда по этому поводу)

14. ГРАНД

А хто ж це таке каже?;) ай-ай-ай. А я і не знав що Ви така небезпечна.
    п.с. любити можна і нужна чоловіка на прізвище Мойсей Фішбейн, тему про якого де хто запердолив(ой вибачаюсь за емоцію) в розділ гумор і сатира. І лише на п"яту вимогу помістили в розділ "Лічності"

15. ostrov_Norman

Звичайно що я не СПРАВЖНІЙ українець в вашому розумінні...Дай вам владу ви б лінійками виміряли цю справжність.

16. ГРАНД

Зігмунд Фройд рулить.;)

Не просто рулить , а шалено рулить.

17. Luna

Дядьку! Козакам не личить отак скиглити! Що Ви репетуєте, як баба на базарі, якій півня , що торік здох, продають за свіжого?
    Хоча...Які тут жінки, то вам, козакам, скоро треба буде борща навчатись варити доброго))) А ми Вам будемо вуса смикати:p:p:p

18. ГРАНД

Скоріш за все так воно і є. але факт - річ вперта. І я цим цілком задоволений. Бо головне що вони не кочевряжаться на радість москволюбам.

19. Luna

"- Та шоб моя Галька так кочевряжилась, я б їй бистро всі патли повидергувала!!!" (с)))

20. ostrov_Norman

Це краще ніж Адолф Гітлер

а де твій аватар? :)