Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Всі дуже файно виглядали. Я кажу щиро. Але як так будемо обсуджувати учасників форумівок, то на другий раз ніхто не прийде, щоби його не судили. Власне. Яке кому діло, як хто вдягнений? Приходьмо тоді всі, або не обсуджуймо, хто не був! п.с. А про кеди я свою думку сказала взагальному, переживаючи за ніженьки дівчат, як за своїх хлопців переживаю.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... намагатимусь тут висловити враження тільки від форумівки. про пана Миха та інших напишу в іншій темі. скажу тільки, що Львів зустрів нас неймовірно) отже, про форумівку: все супер. Леополіс, Іспанка, Надійка, Нірванка - ви супер. самий позитив. Ромко, Левандівка - як завжди на висоті. Андрійко в житті ще кращий ніж на форумі, Сявич - просто розумничок, що організував ТАКУ зустріч, Зануда - енергетика неймовірна! з Касею та Рудою Кішкою, а також з Лулушкою не мала нагоди поспілкуватись достатньо. Мег така сама які і у віртуалі) про те, як ми епред форумівкою з нею здибались розповім потім. одним словом, всім ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую за прекрасно проведений час) окрема подяка пану Миху, Нірванці, Андрійку, Леополісу і ОЛІ!!! без вас ця подорож склалась би не так файно. а це - декілька моїх фото.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... поки не закрили і я вставлю 5 коп хоча дописи про кеди суцільний офтоп, треба їх взагалі викинути якщо планується багато ходити можна взути туфлі без каблуків, на платформі і гарно і зручно. не тільки кеди зручні моди на кеди не розумію, бо мода є мода, а кеди не завжди доречні ну чому на весілля ніхто не йде в кедах? то ж до ранку можна танцювати? та й тапочки, імхо, ще зручніші за кеди, але ж не конче в них ходити кеди взуття спортивне, коли бачу кеди і одяг який до них не пасує згадую наше село і хлопців при повному параді - в діловому костюмі і кросівках якщо вже вдягати кеди, то і одяг має відповідати спортивному стилю п.с. то моя думка про кеди, а не про форумівку
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Лихо якесь, думав з роботи вирватись - але... так і не надумав... тепер пробудилась жабка і повзе по грудях догори - хоче душити тре буде наступного разу прийти таки... однозначно прийти.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... О! Дорвав (точно) останній свій кадр з форумівки. Каааася... 900x600 jpg, 85 Кб (і скажіть, що аватарка з котом була неправильна)
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я була у туфельках (холера, так замерзла в них ) а ви високі підбори на дівчатах хотіли побачити? Я, наприклад, високі підбори не можу носити через варикоз Також слід врахувати, що окрім мене :cowboy: всі решта дівчат були молоденькі
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Щоб не повторювати однакові фотки, і не закидати їх всіх окремо, вирішила помістити все на одну сторінку.. Вийшла така собі "Дошка пошани".. :shy: Знаймо своїх героїв! Я не спец, я тілько вчусь, тому за якість виконання не сваріться :shy: 100x993 jpg, 352.99 KB.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... От я цього разу набралась вражень під час відвідування рідного міста!!!! :radist: Навіть на форумівці встигла побувати :D Дуже приємно було поспілкуватися з форумчанами наживо Воно завджи класно - посидіти в компанії людей, які викликають в тебе позитивні почутя
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... кльово, Нірванко! скажи, а ти за якимось критерієм людей розташовувала на дошці( я про порядок зображень) чи просто так?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... я також хотіла прийти... Та мене чоловік не підтримує у таких бажаннях, страшенно ревнивий і думає, що на такі заходи збираються тільки мань’яки :eek: спробую його таки вмовити до наступної форумівки щоб відпустив, а поки сиджу і скрегочу зубами від заздрощів
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... тю, так візьміть його з собою най переконається що ми на маньяків мало схожі
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... є хороший спосіб (провірений!!!) - взяти чоловіка з собою!!! Мій був на сьомому небі від щастя, шо я його з собою покликала, тепер постійно питається шо там на форумі???
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... справа у тому, що у мене чоловік зовсім "неінтернетна" людина, він не розуміє що таке форум, чому я сижу на ньому цілими днями і тим більше йому ніяк не зрозуміти навіщо мені зустрічатися з віртуальними постатями, як порадите вирішити таку проблемку? Попереджу, на форум він не прийде, навіть якщо йому поставлять комп’ютер біля носа, він не сприймає інтернет взагалі ніяк...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... можна сказати що йдеш з подругами?! ми ж твої друзі, просто віртуальні!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... У нього ж э якісь інтереси? Якесь хобі? То знайдіть йому форум де таке обговорюють! Підсадити людину на спілкування у форумі не проблема, а от відтягнути від форуму - це вже проблема:D
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Щось у цьому є але розташування мені сподобалось )) ще й завершене Гостями - яким ми завжди раді