Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... На жаль, не змогли бути: мусили від'їжджати додому вже о дванадцятій годині третього травня Радий за форумлян, що таки потрапили на івент , і окреме "йоу" тім, хто також відвисав на "Флюгерах" PS: фотки напрочуд якісні, приємно дивитися і панство на них приємне :cowboy: :agree:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я агітувала Карапуза на "всю катушку"!!! Але...ну ніц-а-ніц немаю дару переконання, вкотре вже переконуюсь...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... а ось мені цікаво чому всі дівчата в кедах?... невже стало не модним ходити в брючках і туфельках?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Думаю, що модно, але в кедах зручніше, особливо, коли за день треба багато пройти.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... але ж ми дівчата... і на першому місці має бути красивий вигляд, туфельки на підборах теж можуть бути зручними. Я не критикую.... Просто, переглядаючи фотки, дуже кинулося в очі.... здивувало...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Хто дивиться фотки- на гілці http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=300390#post300390 дайте відповідь на питання ЧОМУ ви не прийшли на форумівку?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ну або зручність і здоров"я. Вчора весь день була у взутті на підборах - в вечері коліна так крутило.... завтра знову кросівки вдягну.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... То не на фотках Вас здивувало... Не вірте провокаторам! Вірте фоткам. 1. Руда Кішка - 2. Нірванка - 3. Надійка - 4. Іспанка - 5. Зануда - 6. Кася (в кросовках) Леді і Лулу теж не в кедах були Маюнка з коліжанкою весь день по місту льотали.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Особливо яскрава в цьому розумінні остання фотка в дописі № 11 .( вибачте по нікам і іменам нікого незнаю) Жодної дівчини на підборах я не помітила
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Тому що зустріч форумчан далеко не вписується у Ваше поняття "інтимніших зустрічей" Зустріч - не завжди є запланованою до самого кінця - цікаво часом просто зібратись, погомоніти, поспілкуватись... при цьому найголовнішим фактором є почуття згуртованості, бажання щось довідатись нового окрім міжрядкових текстових здогадок про того чи іншого учасника форуму. Кому вдалось прийти - той прийшов, хто зміг викроїти свій власний час - теж були. І немає значення або чогось дивного, що дівчата у кедах - у Львові ходять і босоніж, особливо теплою бруківкою у літній дощ - аби було вільно і зручно, а твердження про підбори - це не більше як догма. Якщо комусь людина не є цікавою, то повірте, і підбори не допоможуть переконати у протилежному
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Мих, певно, тримає себе показати на котрусь ДУЖЕ знамениту форумівку! Бо інакше як пояснити таку конспірацію Миха? П.С. Миху, признайтеся, на чий приїзд до Львова Ви себе покажете людім? Лілин? :radist:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Пост № 28. 3-я фотка. Увидел "свою" браму.... П.С. Брама в кавычках, т.к., естественно, ОНА не моя, а титульных... Просто я там рос....
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... І чого тоді в брючках? Елєганскіше в спідниці. А я знала м таку панєнку, котра без ліс і болото до кіна в чорних лякєрках ходила. То мусила йти боса, а потім си взувати. Може, то і добре. Але ті пани, котрі приїздят до нас з тої другої Європи, то не ймут віри, шо то не самогубці по наших львівских дорогах в модельних мештиках на високих обцасах ходят.:radist:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... О, то власне! І комарі були! А ми ходилисмо в джинсах і кєдах, і ніц си з того не робили.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... садок,ясельна група..чесне слово..мене аж передьоргує від тих стереотипів,що якщо дівчина - то обов"язково має бути в спідниці і на підборах?? ну якщо мені незручно на підборах,мене дико болять після них ноги,то якого .... я маю мордуватися?? краще ходити в тому ,в чому тобі зручно і комфортно, і мені далеко десь модно то чи не модно. Прошу вибачити за оффтоп....просто зачепило...:cowboy: :cowboy:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ги-ги... Треба було Маюнці з коліжанкою задзвонити...Аби в підземелля обов’язково нині обцаси взули... Троха незручно,але ж