Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Та юж Он першою прийшли Зануда, причому завчасно. От і довелось якось проводити зайвий час, бавлячись телєфоном Мег ТАК спішила на форумівку, що й мене не помічала... "Діловий" пупер прийшов і... пішов. А от і Андрійко наздогнав нас - можна іти в сад
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... То ше не всьо Та й було кого фотографувати: А то зальотний гість, мабуть також наш форум читає
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я був на форумівці, за пару днів перед тим з Маюнкою...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... А тоті форумляни все кружляли біля нас на Валовій, але так і не наважились прийти на форумівку, мабуть чекають "фотофорумівку"
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Конспірація,карочє,ще та... Маюнка навіть докладно не хтіла сказати,чи є вуса в Миха,чи нє... А то важно!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Так сказала ж що немає. А Ви все тримали надію жи той пан з ровером то Мих?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... А то Маюнка з неприхованим захопленням розповідає про Миха.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... і звідки пан Мих то взнав??:ninja: :ninja: він певно під того голуба замаскувався,шо до нас прилітав:ninja: :ninja: ото вже конспіратор так коспіратор:ninja:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Нє! Це тут: ТАК і казала: "Вся його сила - у вірі..."
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... На вушко: з його минулим (він у розшуку...) я б ТАКого не казав.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Та яке там бавлення.:p То вона мені доповідала "обстанівку ".