Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка. У Нас фига с маслом. Посмотримс... посмотримс... давайте ей предоставим решать какие миліе блондинки....
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... А що там вирішувати? Форумівка була ДЕ? І Маюнка на ній була? Можете записуватися в моряки, коротше, чи в рибалки...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ой люди мені треба йти спати, а не можу з теми злізти Хочу ще раз всім подякувати за чудовий день, за гарні посмішки і воістину квітучу форумівку - адже те нечисленне чоловіче товариство губилося і ніяковіло (ну добре, добре, то я ніяковів ) в присутності чарівних до нестями і тендітних форумчанок-квіточок! Дякую вам! Дякую шановним пані та панам фотографам, які забезпечили наш форум вчасним, повним і вичерпним фоторепортажем з великою долею артистизму та творчого натхнення! Дякую вам! щиро ваш Андрій.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... то може ви ше й кіно крутите? Отак би з пивком та й в кіно - лєпота!!!!!!!! Аналогічно , вже чекаю поки по мене муж прийде :ninja:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... нє,кіно я не кручу..:ninja: :ninja: а пиво то є лєпотааааааа..
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Приєднуюсь і підтверджую. Факт. Незаперечний... Я,хоч троха і старий,але теж задивлявся...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ой...нарешті дорвалася до компа...мені було нааадзвичайно приємно зі всіма нарешті в реалі познайомитися..було просто супер! я ще потім заряджена позитивом на флюгерах скакала як навіжена. Фото..просто неймовірні... Дуже-дуже дякую всім за таку чудову форумівку.Від Іспанки і пана Леополіса я просто в захваті...і від всіх теж.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Всім привіт! Мої враження від форумівки - :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: Фотки виставлю потім, бо вчора пізно прийшла (після форумівки ходила з Маюнкою і її коліжанкою на Флюгери), а зараз біжу на зустріч з ними - ідемо на екскурсію (підземелля єзуїтів - ратуша - Шевченківський гай).. Хто має бажання - приєднуйтесь!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ВОт смотрю, и зависть душит!!! Чо растояние нельзя быстро преодолевать.... Такие люди.. Такие люди!! :no:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Нажаль, не зможу приэднатись у першій половині дня - сьогодні провідна Неділя, їдемо з родичами... Лишень після 15-ї, постараюсь бути в центрі. До зустрічі.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... отако мені як завжди "повезло" але щоб пан левандівка не зобижався і не казав що я ігнорую "пролетіла як..." а на кунцерту до мене певно ніхто так і не пішов....ЗАФОРУМИЛИСЯ але мушу сказати ДОРОГІ ФОРУМЧАНКИ ЯКІ МИ З ВАМИ КРАСОТУУУУУУУЛІ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: ТО КАПУТ...ГГГГ і дорогі наші мужчини ви такі........ну як це (забула українською) абаяшечкі так приємно я хоч пробігала але....ггг а той пан що любить аби його андрійчиком називали...взагалі порєдно збентежив:D...йой шо сі робит:D а тепер по дєлу простіт що так пробігла але...я більше ніж на 100% що ми ще матимемо час...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Бажання є, а можливості нема. Шкода. Там ТАКий натовп був...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ТАК заходив я, заходив. сподівався на пісеньку. але і місця зарезервованого не знайшов, і... Наспівучи: Ой, ти, дівчино Гарна та пишна...