Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Даремно! в неї дуже легко втрафити... 900x600 jpg, 89 Кб 900x600 jpg, 80 Кб 900x600 jpg, 91 Кб 900x600 jpg, 74 Кб
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Не всі. Я вже десь 4 нарахувала, що були не в кедах. Сявичу, а вас жінка не боїться відпускати на форумівку самого?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Нарешті іншу сторону форумівки показали, ще би той пан фотограф свій CANON відклав
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Андрійко виявився здоровим хлопакою, а то я його уявляла таким собі худеньким студентом, а тут ОГО-ГО ... :cowboy:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... 900x925 jpg, 93 Кб 900x890 jpg, 125 Кб 900x600 jpg, 87 Кб
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Лілю,завстидали мене геть чисто:shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: зате в мене :ninja: :ninja: :ninja: Полковнику,а звідки ви сі здогадали жи в мене в Росії родина є???:ninja: :ninja: :ninja:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Маюнку в Одесу нізащо не пустимо! І не мрійте! Хіба на відвідини, а оселити її треба у Львові, аби вона жодну форумівку не пропускала!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Геж слина точиться , хочу пива . Карапузику, збираємо свою форумівку на Довженка
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... фиг вам... вырвемо... исчо как вырвемо! Или я не из Одессы!!!!????:ninja:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Певне шо не пустимо. Такі красуні нам самим потрібні, а то одесити не сурйозні, закрутите дівчині голову і гайда на 3 роки в море.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Е, фіґа в нас є своя. А виривати не доведеться, Маюночка сама до Львова піде...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Панове, не гоните так гнать... не все Одесситы плавают) Вот например я, сухопутная крыса, корабль от судна отличить не могу) Шутка)
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... 711x900 jpg, 101 Кб 900x734 jpg, 99 Кб ****************** Фсьо! Мої фоти кінчилися. (Ще пара на камері Нірванки лишилася)
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... :ninja: :ninja: о,то мені від роботи 5 хвилин ходу..мо то мені десь з кущів до вас з дітками підібратися...:ninja: :ninja: