Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я собі зовсім інакшою уявляла Meg, так цікаво співставити свою уяву і реальність. Зануда, ви дуже гарно виходите на фотографіях. Маюнкою не можу намилуватися, таке миле личко, просто красуня.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... 900x868 jpg, 162 Кб 900x754 jpg, 156 Кб 900x658 jpg, 140 Кб
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... От Лілька все можливе робить, аби влітку сім'ю до Львова витягнути. З босом домовляюся вже про дати... Прийдете, якщо Лілька до Львова приїде? А як не влітку, то точно в жовтні тоді. Там і Ніна (Коза-Дереза) буде, і я.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... І ви відпустили Лулу ? І не продовжили форумівку в театральному буфеті ? Ну ніякої фантазії в людей !
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... БЕндровцЫЫЫЫЫЫЫ!!!!!!!! Какой ужасный жах.....!!! А девушки весьма симпатишно сексуальны....:o Хто сия прекрасна мадемуазеля?:o
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Натовпом припхаємось! І ще з інших форумів загітуємо
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Певне шо прийду , а як не буде з ким дитини залишити, то з собою візьму:radist: .ХОЧУ, ХОЧУ ФОРУМІВКУ!!!!!!!!!!!!!! Треба було сьогодні її з собою брати :ninja:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... 359x900 jpg, 58 Кб 900x807 jpg, 121 Кб 900x781 jpg, 122 Кб 900x854 jpg, 140 Кб
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... А Сявича я не впізнала, все його собі Бен Ладеном уявляла, а тут нормальний хлоп :D , сижу і думаю: очі знайомі, а хто такий не знаю :ninja:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я вже Карапузу пропонувала такий варіант... Всі би няньчили по черзі...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Нарешті моє знеможене тіло принесло мене додому і до компа в мене як то кажуть "нєту слов-одни емоциї".ЛЮДИ,ВИ ПРОСТО СУПЕР!!!направду дужу класно провела з вами час.наші форумляни-просто simply the best!!!всі виявилися такими класними і веселими,якими я собі вас і уявляла.особливо мене вразив пупер-я думала,що він вищий:shy: :shy: :shy: Дівчата всі просто красуні,а наші мужчини такі мужні,добрі і веселі,ще й з класним почуттям гумору!!!я просто в захопленні від усіх вас!правда хотілося б,щоб зібралося нас більше,щоб були Ліля,Оля,Борис і всі-всі-всі..ото б ми погуляли!! і фотки теж класні!!!особливий респект нашим фотографам!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Наступного разу буде подвійна форумівка: від 0 до7 років, а друга - від 7 років
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я в перших рядах буду і з фанами,прапорами і транспарантами!!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ага! А третя - для умовних термінів (числиться тижнями вагітності)... Ггг...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Всі тут: одні хвастаються де провели сьогоднішній день, а інших тут жаба дусить :D :D :D , я й забула про цю категорію форумчан:shutup: