Відповідь: Форумівка №... весняна! Не ТАК швидко... 822x900 jpg, 101 Кб 653x900 jpg, 113 Кб 847x900 jpg, 114 Кб
Відповідь: Форумівка №... весняна! Не була там. Нє відєла. Зараз Львіва ще й тут напише, що "позор" мені.:D
Відповідь: Форумівка №... весняна! Полковнику, там під фотками - телефони дівчат. Треба тільки вгадати, як кого звуть !
Відповідь: Форумівка №... весняна! Підкажіть,що за чарівні дівчатка на двох останніх фото ?:ninja: Допис 144.
Відповідь: Форумівка №... весняна! 516x900 jpg, 91 Кб 900x722 jpg, 173 Кб А це Лулу, пробігаючи... 900x656 jpg, 150 Кб
Відповідь: Форумівка №... весняна! Щось нарід на карму скупий нині... Люди, ви що? Ану жваво! Левандівці ще нині треба встигнути ювілей відсвяткувати!!!
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... А це вже на вході в "Сад" 900x600 jpg, 142 Кб 900x630 jpg, 126 Кб 882x900 jpg, 123 Кб
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Перенесла фото сюди. Хочу сказати, що (оскільки гілка про домовляння закрита) можете писати коментарі та враження сюди. З цієї теми я їх виносити не буду. І дописи без фото не будуть вважатися за оффтоп!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Це добре, бо хтіла написати шо всі дуже класні і з вами суперово!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Певне я щось пропустила , але можна назвати хто на фотографіях, бо я виявляється й половини не знаю :shutup: , а цікавість розпирає :o
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... У дописі №16 зверху вниз: Leopolis, Іспанка, Meg У дописі №21: Маюнка, подруга Маюнки, Кася У дописі №24: lotr_an, Сявич на фото між ними дівчата: (зліва направо) Meg, Маюнка, подруга Маюнки, Кася, Нірванка, Надійка У дописі №26: Руда Кішка, Ромко і Зануда На першому фото у дописі №28 Нірванка
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Мушу поділитись враженнями...не можу мовчати... На форумівку потрапила несподівано для себе, мої плани якось дивно поскладались таким чином, що я опинилась у потрібному місці у потрібний час. Враження отримала надзвичайно позитівні Всім без вийнятку Шкода тільки, що мусіла так швидко піти. наступного разу виправлюсь...і Карапуза притягну. Одним словом - Ви найкращі!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... 900x611 jpg, 107 Кб 900x628 jpg, 96 Кб 900x600 jpg, 110 Кб 900x652 jpg, 88 Кб 900x600 jpg, 109 Кб
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ой дякую Лілічка, і щоб я без Вас робила Дуже шкодую, що не вирвалась на форумівку , не було з ким дитину залишити. Сиджу показую фотку чоловіку, а він мене потішає, що наступного разу обовязково піду :radist: . А правда буде наступний раз? Коли?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ромко 900x977 jpg, 119 Кб Іспанка й Кася 900x800 jpg, 167 Кб Чоловік Надійки, Надійка, Маюнка, Меґ, Іспанка 900x600 jpg, 129 Кб