Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Ну що ж, очевидно я не зовсім вписалась у компанію, але враження від усіх залишились хороші. Ще раз переконалась, що тут інтелегентні, розумні і добрі люди. Надійка має якийсь особливий шарм і жіночність. У вас, Надійко, дуже гарна сім`я! Вікуся, то неймовірна дівчинка! Те, як вона діловито щось дуже важливе розповідає, треба бачити Данилко теж такий класний, ще біля Данила Галицького знайшов собі подружку У Ljolik чарівна донечка Злата, зачарувала всіх своєю посмішкою! Viltis - гарна і стильна; lulu... та що казати, якщо вже все сказано вище... заряджає оптимізмом! Всі чоловіки теж особливі, з почуттям гумору, галантні, розумні. Нірванка, TV-girl і Малявка, на жаль не встигла з ними поспілкуватись, гарні дівчата. Такі ось враження...
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... А що значить не вписалась в компанію? Дійсно, шкода, що не було змоги поспілкуватися, але, мабуть, це можна виправити!
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... йой мене цитують кращі...світу цього:radist: шось воно муситьи таки значити....:radist: :shutup: ійой...я вже сама не знаю чого хочу....:ninja: (ггггггггг)
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ага, лучше не рискуйте! Я своего присадила на форумы, так теперь дерёмся за компьютер! А почту и аську - так вообще оккупировал!!! Теперь по клавиатуре так пальцы бегают - стенографистки позавидуют! Бывает сработы звонит - спрашивает или не пришло чего...
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... А я свого на форум не пущу і про аську мовчу.Тому шо нєфіг!Хай грається в свої компіграшки