Відповідь: Форумівка №... весняна! Після ваших таких класних і захопливих коментарів просто жити не хочеться-таке відчуття ,що півжиття пропустила іду робити собі харакірі
Відповідь: Форумівка №... весняна! Йой, нашо вам того харакірі... Ліпше лікуйте спину до наступної форумівки
Відповідь: Форумівка №... весняна! Я ту спину прикандичу суботу і неділю ходила як бабця старенька,ледве розгиналася,а нині як вогірок-нич не болит..і не могла вона мене вчора перестати боліти?? і де справедливість в тому світі?:no: :no: :no:
Відповідь: Форумівка №... весняна! Читала Ваш допис і перевела погляд на аватар... Він якраз пасує до такого настрою дописів Зате, на щастя, спина вже не болить і готова до нових форумівок
Відповідь: Форумівка №... весняна! а я мала скоро бігти і...зависла...(як на форумі...гггггг) смсок поки нема..... але в мене є ви!:radist: то так файно! а жіноча форумівка вийшла через те що хлопці не захотіли нас розбавляти.... і повсідалися разом і реготали з голих тьотьок на телефоні пупера:p :D а от послухали б пана левандівку...і все було б інакше...ггггг а данилко....:shy: :shy: :shy:давно я стільки компліментів не чула як вчора від нього:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: пане левандівко ДУЖЕ ПРАВИЛЬНО ВИХОВУЄТЕ СИНА!!!
Відповідь: Форумівка №... весняна! Ну, ТАК... Вчора біля магазину "Знайка" проговорився, що подарунок, який приніс Миколай, куплений там. а після форумівок, ще й в Русалоньок перестане вірити... І як жити далі? Додано через 3 хвилини Йой, Миху! А нам - про невидимку згадувалося....
Відповідь: Форумівка №... весняна! під впливом розвіртуалювання...і віршів одного жж-френда.... весна почалась з твого погляду на чужому аватарі і зупинилась на мить дивлячись у вічко чийогось фотоапарата на (чуже) справжнє личко
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Левандівка з сигаретою і малий левандівка з морозивом - самі прікольні фотки...
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Тихо! Бо Пупер захоче ще прикольніші запостити. Не буди лихо, поки воно тихо... (с)
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... у мене синхронізатор заглючив...... "синкемел"... так що доти, доки не куплю блютуз-адаптор -- фоток не буде...
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... "От тобі й фото, кривенько посміхаючись, поставив карму Левандівка..." (вибачте за панібратство п. Левандівко то ніби думки автора )
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... 1. смсок нема, бо нема номера телефону. 2. а якщо б і був номер - толку.... телефон лежить на травичці у Космачі....
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Сиджу на роботі розглядаю фотки з форумівки. «Красата – страшная сіла!» Нірванко – фото дуже вдалі. Це вже не секрет, звісно, бо всі хвалили, а до вечора (поки я запощу допис) про це вже всі пташки співати будуть. Але це суті справи не змінює – маєте добре око – це факт! Надійка і «її котики» - суцільний позитив. Дуже милі молоді люди – на минулій форумів ці мала нагоду переконатись. Лулу – чудесна посмішка, Ви викликаєте симпатію з першого погляду. Жаль не вдалось поспілкуватись на минулій форумівці. Пупер…певно заглянув з-за рогу куня чи не приперлась Зануда і тоді сміливо зайняв місце під хвостом. Андрійко – ваша шевелюра то привід для заздрощів… «мнє б такую» Сподіваюсь цього разу ви вже були більш говіркі ніж минулого, бо Ваше почуття гумору і галицька дотепність повинні мати своїх шанувальників. Ромко – ноу коментс, фільозовській погляд на життя, рівновага і гумор поза конкуренцією. Приємно було пооглядати фото наших усміхнених форумлян і форумлянок.
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... А мені найбільше сподобалася.... та... не буду казати.... Всі дуже файні....
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... +1000 погоджуюся з кожним Занудиним словом- ви всі просто лапочки!!!!дуже приємно бачити такі фотографії,від яких віє родинним теплом та добротою!!! Занудо,сподіваюся наступного разу там і наші з Вами фейсики будуть.і Карапуза
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Як я вам усім заздрю, що живете в одному місті, можете ходити на форумівки..Тааак!Літня форумівка буде?Якщо буде, то вже мабуть і зі мною.А ще , ну дуже хочу, щоб на ній був Андрійко.Прийду в кедах і в біломуаби не говорив нічого про чорнеі не на підборах
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... ггг, як каже Лулу Буду, якщо не в першу половину серпня. З радістю погляну на білу і в кєдах Аліас!!!