Відповідь: Форумівка №... весняна! Було файно В житті всі ше ліпші, ніж на форумі! Лулу - сонячний зайчик! І взагалі, було таке враження, що зі всіма вже давно знайома (хоча деякою мірою так і є). А пан Ромко, виявляється, експерт зі сардин.
Відповідь: Форумівка №... весняна! Вчора був дуже позитивний день .....Всі виявились як рідними ...і якщо спочатку мені було трошки ніяково, то потім таке відчуття, що всіх знала все життя.... Вже казала то Лулу ---але вона такий позитивний сонячний зайчик ....то просто капець, я сподіваюсь, що їй напишуть купа смс, ммс, листів і записок))) Данилко --- то був такий собі енерджайзер, який розповідав, як йому повезло, бо він їсть так багато морозива Льолік і маленька Златуся ... То я диво, а не дитинка ....така красуня (ттт) і з розумінням ставиться до маминих посиленьок. Малявка --- нагадала мені чомусь Амелі ....така ж романтична .... Надійка і її сімейство ---так приємно, що вони завжди поруч ...а Вікуся, то посто розумничка і красуня....і зовсім татова доня Хлопці, не ображайтесь на нас ....ми собі просто говорили, а Андрійкові обіцяю таки заливну рибу яка потім перетворилась на сардини... Давай ще форумівки Додано через 45 секунд Написала, і побачила допис Малявки ..наше врадення про Лулу співпали
Відповідь: Форумівка №... весняна! Ну добре вже, покажу кілька фоток, тільки не сваріться що знову в мене щось не так - всьо зроблене нашвидкоруч :shy:. Пані Льолік і Златуся: Пан Левандівка і Данилко: Надійка, Володя і Вікуся:
Відповідь: Форумівка №... весняна! не думаю. моє клацання переважно ні до чого доброго не призводить так що це талант!
Відповідь: Форумівка №... весняна! :shy: :shy: :shy: Дякую, тепер сиджу і встидаюсь.. :shy: :shy: :shy:
Відповідь: Форумівка №... весняна! Тіко, будь ласка, не виставляйте фоток зі мною, я постійно погано виходжу....
Відповідь: Форумівка №... весняна! TV-girl: Vlodek: lulu: Lotr_an: Малявка: Решта фоток з моєї камери зроблені Андрієм. Андрію, напиши мені в приват мило, я ті фотки відішлю. Надійко, напиши мені своє мило, я тобі скину решту фоток Вікусі. Додано через 58 секунд Йой, хто Тобі таке дурне сказав?
Відповідь: Форумівка №... весняна! 3-є фото з допису #325 треба зразу в гілку "Зафотошопте мене...", і фотошопа власне не треба , нє?
Відповідь: Форумівка №... весняна! Нічого собі погано виходиш, що мені тоді казати? Я навіть не знала, що в мене така багата міміка Так приємно було зі всіма побачитись, шкода, що довелось швидко йти. Ну як завжди, тільки хочу щось написати, як вже мала встала....
Відповідь: Форумівка №... весняна! Всі так... Але не гризіться,що в житті,що на фото Ви чарівна... Що я зроблю,факт!